Semilac pentru Ziua Indragostitilor: lac de unghii rosu

Ziua Îndrăgostiților doar în jurul valorii de colț. Prezent pentru el nu este singurul lucru pe care ar trebui să se gândească. Veți avea nevoie, de asemenea, unele rămâne roșu într-o formă de rochie, ruj sau lac de unghii. Semilac unele preparate speciale pentru lustruirea unghiilor doar pentru Ziua Îndrăgostiților.

Printre Semilac lacuri de unghii, vom găsi mai multe nuanțe de roșu. Putem alege din tonuri vii, visiniu, rosu inchis, cu brocart sau fără ea. La ieșirea de la cea mai frumoasă și mai populare putem enumera sunt: rosu intens, Red Carpet, Glitter Red, Red murdare, My Love, Deep Red, Pearl Red Clasic Vin, elegant Cherry, Burgundia de vin, Tutti Frutti.

lacurile de unghii Semilac au mare luciu si culori profunde . Ele acoperă cu precizie placa de unghii, nu cip sau rupere off. Ele sunt blocate în sticle negre și îl putem considera ca singurul lor dezavantaj. Nu se știe niciodată când produsul se va termina, astfel încât să nu știi dacă să înceapă chiar manichiura, deoarece nu poate fi suficient pentru un alt strat. lacurile de unghii roșii de la Semilac au perii standard – mici cu partea de sus destul de mare, care, uneori, este greu de prins. În afară de faptul că, lustruieste Semilac sunt eficiente si nu ingrosa – în cazul în care acestea sunt depozitate în mod corespunzător.

Există puține alte produse Semilac, care merită o atenție sunt Acestea vor fi: De bază și strat de top într-o singură, baza de vitamine si Top Nu Ștergeți haina de sus. Primul dintre ele este un lac de unghii de bază pe care le aplicam ales culoarea. Acesta protejează placa unghiilor de la uscare și decolorări prevenind în același timp unghiile fragile. Ce este mai mult, contine vitaminele E si B5. Impactul foarte similar are vitamina bază, care protejează simultan culoarea și unghiilor placa. Sus Nu Sterge da luciu si protejeaza manichiura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *