Nanobrow Lamination Gel pentru sprâncene care arată ca laminate

Laminarea sprâncenelor este un tratament semi-permanent care creează forma dorită de sprâncene și face firele de păr să rămână în direcția în care sunt aranjate – aceasta este una dintre definițiile pe care le-am găsit pe Internet. Tratamentul necesită precizie, însă, nu trebuie efectuat de un profesionist – puteți deveni experte acasă!

Nanobrow Lamination Gel este un rimel pigmentat cu consistență de gel, care oferă sprâncenelor un aspect laminat. Pigmenții definesc culoarea sprâncenelor, adăugând o strălucire minunată. Vă puteți bucura de sprâncene perfect modelate timp de multe ore!

Descoperiți Nanobrow Lamination Gel

Periuța ergonomică, din silicon separă și stilizează perfect firele de păr rebele. În schimb, vă puteți bucura de sprâncene impecabile toată ziua fără retușări!

Gelul durabil și precis Nanobrow este bogat în ulei de ricin care revigorează culoarea, îndesește și hrănește sprâncenele. În același timp, consolidează și protejează firele de păr pentru ca acestea să nu mai cadă excesiv.

Nanobrow Lamination Gel – gel de sprâncene

Disponibile în culorile: 

Sprâncene cu formă perfectă

Nanobrow Lamination Gel a fost conceput pentru a oferi sprâncenelor voastre formă și fixare incredibile. Cu acest gel, puteți sculpta arcurile așa cum vă doriți, ceea ce se dovedește a fi foarte simplu!

Tot ce trebuie să faceți este să aplicați o cantitate mică de gel Nanobrow la nivelul sprâncenelor curate sau după aplicarea machiajului de sprâncene. Periuța este suficient de precisă pentru a peria, separa și contura minunat sprâncenele, astfel încât acestea vor arăta mai frumos ca niciodată.

Nanobrow Lamination Gel – cea mai bună alegere pentru toată lumea

Gelul de sprâncene de la Nanobrow este disponibil în patru culori, iar una dintre acestea este transparentă. Veți alege cu ușurință nuanța potrivită tipului vostru de frumusețe. Nanobrow Lamination Gel stilizează perfect și disciplinează sprâncenele, lăsându-le lucioase și îngrijite.

Aplicatorul din silicon ajunge chiar și la cele mai mici fire de păr. Nu alipește, îngreunează și nu se acumulează la nivelul sprâncenelor. Gelul durabil rezistă timp de 24 de ore, protejând sprâncenele împotriva deteriorării.

Conturați-vă și stilizați-vă sprâncenele așa cum doriți!

V-ați gândit să cumpărați un produs care să vă lase sprâncenele ca după un tratament de laminare? Cu Nanobrow Lamination Gel, totul este posibil – formula de stilizare și colorare va va transforma într-o expertă.

Nanobrow Lamination Gel se potrivește tuturor tipurilor de sprâncene. Zi de zi, câștigă fane noi care îl adoră pentru utilizarea simplă, comfortul și periuța superbă care stilizează și definește într-o clipă cele mai problematice sprâncene. 

Este recomandat să încercați Nanobrow Lamination Gel deoarece:

  • stilizează și definește forma naturală a sprâncenelor.
  • disciplinează sprâncenele rebele, stufoase, fixându-le timp de 24 de ore.
  • intensifică nuanța sprâncenelor.
  • este îmbăgățit cu ulei de ricin pentru a consolida, hrăni și proteja sprâncenele.

Acest gel similar unui rimel definește sprâncenele și le menține superbe toată ziua. Puteți uita de sprâncenele stufoase, rebele. Cu Nanobrow Lamination Gel, totul este posibil!

Machiajul de vis al sprâncenelor