Nanobrow Microblading Pen [Alegerea editorului]

Multe femei se confruntă cu problema sprâncenelor rare. Prea subțiri sau fine pot avea un aspect disproporționat la nivelul feței. Există numeroase tehnici care vă pot ajuta și îmbunătăți modul în care arătați. Cum să vă îndesiți rapid sprâncenele?

Ați auzit de sprâncene micropigmentate? Este una dintre metodele de machiaj permanent care se bucură de popularitate constantă datorită efectului său incredibil de natural. Acum puteți obține același aspect fără a recurge la o procedură costisitoare. Un singur produs este tot ce aveți nevoie. Care este acesta? Continuați să citiți!

Stilou de sprâncene – pentru cine?

Merită să aveți întotdeauna un stilou de sprâncene în poșetă. Cu ajutorul său, puteți umple golurile și zonele rare. De asemenea, este util pentru accentuarea mai puternică a cozilor sprâncenelor. Un astfel de stilou vă asigură un machiaj frumos toată ziua. Nu se întinde și este foarte precis. Ce stilou de sprâncene ar trebui să alegeți?

Nanobrow Microblading Pen

Obțineți maximum de volum datorită produsului Nanobrow Microblading Pen! Acest stilou de sprâncene nu este doar exact, ci este și foarte durabil. Nanobrow este o marcă pe care deja am recomandat-o de câteva ori până acum cititoarelor noastre. Nu este nimic surprinzător în această privință! Produsele de înfrumusețare Nanobrow nu ne-au dezamăgit niciodată! Ies în evidență prin durabilitate, pigmentare intensă și varietate – fanele fiecărui tip de machiaj vor găsi ceva care să le mulțumească. 


Nanobrow Microblading Pen

Produs disponibil in culori:

Aveți sprâncenele aproape invizibile? Oferiți-le un aspect remarcabil cu un stilou de sprâncene care oferă un efect de sprâncene micropigmentate!

Trasați linii subțiri care imită firele reale de păr ale sprâncenelor, transformându-vă sprâncenele din subțiri și fragile în minunat de groase.

Folosind Nanobrow Microblading Pen, nu aveți de ce să vă stresați că machiajul se distruge pe parcursul zilei! Formula sa rezistentă la apă vă asigură un efect de câteva ore de micropigmentare. Culoarea se menține aprinsă și expresivă mult timp și machiajul arată impecabil toată ziua. Datorită stiloului Nanobrow, veți obține sprâncene cu aspect natural, înfrumusețate și accentuate, fără un efect grotesc. Aplicatorul său subțire vă permite să adăugați fire de păr mici, individuale, dar și să umpleți zonele mai mari, lipsite de păr.

Stiloul de sprâncene cu efect de sprâncene micropigmentate oferă șansa profesioniștilor în machiaj, dar și începătorilor, de a crea un machiaj unic. Desigur, prima încercare poate că nu va fi perfectă, dar cu un pic de experiență, stiloul de sprâncene poate deveni produsul vostru preferat de machiaj al sprâncenelor.

Stilou de sprâncene – cum se utilizează?

Poziționați-l vertical. Folosiți mișcări scurte în aceeași direcție de creștere a părului pentru a obține cel mai natural efect. Aplicați produsul începând cu marginea inferioară a sprâncenelor. Rețineți – cozile sprâncenelor ar trebui să fie mai întunecate decât partea frontală deoarece oferă o tranziție lină și vă permite să umpleți subtil zonele rare.

Sfatul nostru pro: Creați linii precum firul de păr pe spatele mâinii pentru a căpăta un pic de experiență. Agitați înainte de utilizare.

Nanobrow Microblading Pen – 5 da-uri!

  1. Formulă rezistentă la apă și performanță de câteva ore.
  2. Facilitate de utilizare și vârf special conceput.
  3. Pigmenți intenși.
  4. Disponibil în câteva nuanțe.
  5. Finisaj natural.

Îl puteți găsi aici -> nanobrow.ro