Rimel Lashcode – Iubire pentru Gene

Gene într-o nouă dimensiune

Machiajul impecabil al genelor, genele frumoase şi nelipicioase reprezintă o adevărată provocare. Un rimel greşit vă poate distruge machiajul.

Lashcode este un produs extraordinar. În timpul aplicării, rimelul acţionează ca un artist experimentat de machiaj care ştie cum să scoată în evidenţă frumuseţea fiecărei gene. Acest stilist atent nu doar înfrumuseţează, ci şi hrăneşte fiecare geană, intensificând procesul de creştere şi consolidare pentru a prevenii căderea genelor.

Cum vă puteţi stiliza genele cu ajutorul rimelului Lashcode?

OBŢINEŢI MAXIMUL DE ALUNGIRE ŞI CURBARE

Obţineţi efectul maxim de gene alungite şi curbate, fără necesitatea de a utiliza un ondulator de gene. Doar un strat de rimel Lashcode conferă alungire; formula sa facilitează o transformare completă: genele sunt pline de vitalitate, elastice şi frumos curbate în sus datorită baghetei ergonomice, sincronizate după forma genelor.

INTENSIFICAŢI VOLUMUL, AJUNGÂND LA FIECARE GEANĂ

Intesificaţi-vă privirea şi adăugaţi intensitate – o linie a ochilor definită delicat şi subtil sau un machiaj excentric de ochi de pisică. Rimelul Lashcode are o consistenţă plăcută, pulverulentă care adaugă volum şi densitate, fără a grupa genele. Alegerea efectului depinde de dumneavoastră: seducător şi atractiv sau romantic şi fermecător?

GENE MAI DESE FĂRĂ GRIJI – FĂRĂ GENE ALIPITE SAU GRUPATE

Beneficiaţi de maximum de volum fără riscul de a frupa genele sau de scurgere a rimelului pe obraji. Nu contează dacă doriţi să creaţi o privire expresivă sau delicată; puteţi purta rimelul Lashcode fără bătăi de cap. Rimelul este bogat în ingrediente rezistente şi pigmenţi în nuanţe ultra închise de negru: genele vor arăta impecabil în orice lumină şi în toate condiţiile atmosferice.

Lashcode – Fenomen Cosmetic

Lashcode resprezintă o nouă abordare în machiajul genelor. De ce este revoluţionar? Deoarece este combinat cu cea mai bună îngrijire. Rimelul nu asigură doar un machiaj perfect şi plăcut, ci şi hrăneşte în profunzime genele, reparându-le şi înfrumuseţându-le zi de zi. Procesul de creştere a genelor este stimulat. Genele sunt sănătoase şi puternice şi uimesc prin aspect în fiecare zi. A existat un singur motiv pentru crearea unui rimel ideal, bogat în substanţe nutritive – iubirea pentru gene.

20 Comentarii “Rimel Lashcode – Iubire pentru Gene”

 1. Colena

  Nu am crezut ca un rimel poate oferi un asemelea efect de curbare si ca poate fi atat de rezistent 🙂 Un produs uimitor!

  Răspunde
 2. Frumy

  Am cumparat acest rimel incurajata de recenziile si comentariile pozitive, sunt foarte placut surprinsa. Nu ma asteptam la un rimel atat de incredibil. Acopera genele uniform pe toata lungimea, le ridica si rezista mult timp. Efectul de alungire si volumizare este vizibil dupa aplicarea unui singur strat. Cu siguranta il voi cumpara din nou

  Răspunde
 3. Pitica

  Am auzit doar recenzii bune despre lashcode si vreau sa-l incerc.

  Răspunde
 4. 23oook

  Abia am verificat pretul – si nu cred ca il voi incerca. Prea mult pentru mine

  Răspunde
 5. Evaa

  pacat, nu il pot cumpara din magazine…

  Răspunde
  • Zeita

   care este diferenta? Aici poti comanda de pe website-ul produsului si probabil ca vei beneficia de un pret mai mic decat in magazine

   Răspunde
   • Evaa

    Vreau sa spun ca nu il poti testa mai intai, dat il voi comanda oricum 😀

    Răspunde
 6. Miau

  Nu voi intra in detalii – pentru mine este cel mai bun rimel din orice ungji ai privi

  Răspunde
 7. Natalia19

  este suficient de delicat si pentru cele care poarta lentile de contact?

  Răspunde
 8. Camelia_82

  rimelul are o culoare frumoasa, extrem de intunecata, iar aplicatorul este pur si simplu miraculos. Am gene foarte scurte si reuseste sa le acopere cu rimel de la radacina la varfuri, ajunge la fiecare geana. Efectul este uluitor, cel putin pentru mine si nu mai trebuie sa folosesc tus <3

  Răspunde
 9. CraiasaZapezii

  Am fost uimita de efectul rimelului la nivelul genelor de pe pleoapa inferioara, nu mi-am dat seama ca am gene lungi de un km acolo ?

  Răspunde
 10. IngerMic

  L-am primit recent de ziua mea si CHIAR il ador. Iti dai seama ca este un produs cosmetic de lux de cand il vezi, insa exista un aspect negativ… pretul. Nu stiu daca voi cumpara altul din cauza pretului.

  Răspunde
  • LuLu

   la fel 😀 insa eu cred ca merita pretul

   Răspunde
 11. FlorinaD

  Nu stiu in cazul vostru, dar pentru mine a actionat ca un balsam. Imi cad mai putine gene in timpul zilei si in timpul demachierii. Deci chiar cred ca face genele mai puternice 🙂

  Răspunde
  • Diana De

   am avut o experienta similara, ba chiar am observat ca genele mele nu mai sunt atat de uscat. In general, la aplicarea acestui rimel, genele sunt mai moi si mai elastice chiar si dupa multe ore de la aplicarea machiajului

   Răspunde
 12. Alex5

  Nu merita sa aplic gene false atunci cand am la dispozitie un rimel ca acesta 🙂

  Răspunde
 13. Sorina

  genele false distrug genele naturale, este o idee mai buna sa investesti intr-un rimel bun.

  Răspunde
 14. Suzi@

  un rimel incredibil de rezistent, pacat ca nu exista nici un produs asemanator pentru sprancene ;D Trebuie sa le retusez in mijlocul zilei de fiecare data ?

  Răspunde
  • CraiasaZapezii

   machiaj permanent?? ?

   Răspunde
 15. Nadia_1989

  rimelul meu preferat de 2 luni! Nu voi renunta niciodata la el!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *