Laminarea sprâncenelor acasă? Este posibilă mulțumită Nanobrow Lamination Kit!

Nu ești fană a machiajului sprâncenelor și ți se pare supărător și o pierdere de timp? Visezi la sprâncene frumoase în permanență care să rămână mereu în stare impecabilă? Acum este posibil! Cum sună să ai sprâncene perfect stilizate și liniște sufletească până la 6 săptămâni cu un singur tratament? Fă cunoștință cu setul de laminare a sprâncenelor acasă: Nanobrow Lamination Kit. Îți permite să obții ce obișnuia să fie imposibil – sprâncene frumoase tot timpul, la orice oră din zi și din noapte!

Nanobrow Lamination Kit – în sfârșit sprâncene frumoase și cu formă perfectă!

Până acum, laminarea era un tratament realizabil doar în saloanele de înfrumusețare. Cu toate acestea, se dovedește că având cosmeticele potrivite, instrucțiuni clare și un set ce conține toate cele necesare, este tot ceea ce îți trebuie! De astăzi, nu mai trebuie să îți pierzi timpul cu programări la saloanele de înfrumusețare. De acum înainte avem Nanobrow Eyebrow Lamination Kit. Este unic deoarece fiecare recipient este perfect etichetat și numerotat. Conține tot necesarul pentru un lifting profesional de sprâncene. Efectele durează până la 6 șăptămâni, iar în multe cazuri chiar și 8 săptămâni! Nanobrow Lamination Kit este eficient, precis și ușor de folosit! În plus, recipientele sunt suficiente pentru nu unul, ci mai multe tratamente de laminare. Acest lucru înseamnă luni întregi de sprâncene fără cusur pentru care nu trebuie să îți mai faci griji.

Știai că…
laminarea sprâncenelor ajută la hrănirea acestora, la creșterea volumului și că le oferă un aspect uimitor? În plus, se poate realiza cu ușurință și rapiditate: pur și simplu piepteni sprâncenele în forma dorită și vor fi ținute sub control timp de multe săptămâni!

Nanobrow Lamination Kit – set pentru laminarea sprâncenelor

Descoperă secretul laminării sprâncenelor acasă pe nanobrow.ro

Nanobrow Lamination Kit – spune bun venit sprâncenelor tale perfecte

Cu acest set de laminare, poți să îți iei rămas bun de la problema sprâncenelor indisciplinate și neuniforme, timp de multe săptămâni. Formulele rafinate corespunzător și ingredientele atent selecționate te ajută să dai formă, să îmblânzești și chiar să adaugi volum sprâncenelor. Laminarea sprâncenelor este excelentă pentru orice tip de sprâncene, iar tratamentul poate fi completat cu nuanțarea sprâncenelor sau cu pensatul.

Cea mai simplă laminare a sprâncenelor? Doar cu Nanobrow Lamination Kit!

De acum înainte, laminarea nu mai este o procedură complicată, rezervată doar pentru saloanele profesionale de înfrumusețare! Nanobrow Lamination Kit îți asigură o stilizare a sprâncenelor întotdeauna de succes! Setul este atât de bun încât chiar și laminarea celor mai subțiri sprâncene va decurge rapid și fără probleme! Vezi și tu cât de ușor este să realizezi o laminare DIY a sprâncenelor:

  1. Îndepărtează machiajul și curăță sprâncenele cu un demachiant fără ulei sau cu un șampon special pentru gene și sprâncene. Sprâncelele ar trebui sa fie degresate și uscate.
  2. Aplică o mică cantitate de adeziv de sprâncene. Așteaptă timp de 20-25 secunde.
  3. Folosind pensula care vine cu setul, aplică loțiunea de lifting pe sprâncene – sticla etichetată STEP 1. Lasă produsul să acționeze timp de 5-8 minute, în funcție de grosimea sprâncenelor și de susceptibilitatea acestora la produsele cosmetice. Îndepărtează-l cu o dischetă uscată din bumbac.
  4. Aplică cu pensula ultimul produs etichetat STEP 2. Ține minte să dai sprâncenelor forma dorită. Lăsă produsul să acționeze timp de 5-8 minute. Îndepărtează-l cu o dischetă umedă din bumbac.
  5. Piaptănă sprâncenele cu o perie pentru sprâncene. Asta e tot! Bucură-te de prima ta laminare a sprâncenelor acasă!

Pentru mai multe detalii despre laminarea sprâncenelor acasă, accesează www.nanobrow.ro.