Cosmetice trucuri, care va face viata de fete mult mai ușor

Punerea pe make-up este consumatoare de timp și fiecare fată poate confirma. Din fericire pentru noi, există make-up trucuri care pot face viața mult mai ușoară. Să aflăm cum să se atașeze gene false, curate make-up perii și să preia controlul asupra părului nostru.

Cum să atașați gene false?

Atașarea toate aceste dungi face o mulțime de probleme. Uneori, nu putem în mod corect „trage”, le și se potrivesc cu forma pleoapei. Dintr-o parte aderă la piele, dar pe de altă parte de un băț în afara liniei. Ce putem face? Se taie genele false benzi în două sau trei bucăți și atașați-le separat. Noi trebuie să ne asigurăm că toate piesele sunt destul de apropiate unul de altul. În cazul în care nu va funcționa apoi se adaugă unele gene false individuale.

Cum să preia controlul asupra părului nostru?

Pat pentru păr, care cresc pe linia parului nu sunt la fel de maleabil ca și părul mai lung. Dacă doriți ca să le perie apoi utilizați vechi (dar curat), periuță de dinți cu spray de păr pe ea. Conservarea de bucle este încă o altă problemă pe care fetele trebuie să facă față. Există două moduri de a face cu asta. În primul rând spune că trebuie să pulverizați mâna cu unele fixativ și apoi & nbsp; pieptene ușor părul cu degetele și mâna. O altă soluție este un pic mai complicată și consumatoare de timp. Aplicati gel de styling pe par si prova peste un vas cu apă fierbinte. Așteptați până când părul consolida peste abur.

Ce se poate face cu o emanatii de exces umbra de ochi?

Dacă nu doriți să zonele de pulbere în cazul în care umbra ochi a scăzut, apoi utilizați doar niște bandă adezivă. Înfășurați-l în jurul valorii de degetele și cu o parte lipicios aduna excesul de fard de ochi de pe obraji. Aceeași tehnică se va lucra cu un exces de Eyeshadow pe pleoapa, mai ales atunci când amestecarea culorilor nu a funcționat sau ați aplicat prea mult de eyeshadow colorate. De asemenea, puteți utiliza bandă adezivă pentru a curăța dvs. make-up perii. Slide de câteva ori cu părul murdar al periei de pe partea adezivă a benzii pentru a scăpa de produse cosmetice și de praf. Și ce fel de make-up trucuri folositi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *