Schwarzkopf, un nou început pentru Beology – cosmetice premium pentru îngrijirea părului

Schwarzkopf și-a extins recent portofoliul de îngrijire a părului prin prezentarea unei game noi sub brandul Beology. Această linie a fost concepută să ofere clienților produse de înaltă calitate și performanță, fabricate din ingrediente naturale. Beology nu este o altă gamă cu ingrediente tradiționale, ci mai mult un mod de viață holistic, unde tradiția și tehnologia se îmbină pentru a obține un păr sănătos și puternic.

Codul Beology privește greparea îngrijirii și păstrării unui păr frumos și sănătos atât prin produsele sale cât și prin stilul de viață. Ecosistemul Beology se bazează pe două principii esențiale: Optim și Rebuild (optimizare și reconstruire). Primul pas este de a optimiza firele de păr deteriorate și lipsite de strălucire, protejând-le și menținându-le în formă pentru redarea strălucirii lor naturale. Apoi, prin soluțiile avansate de regenerare a părului, structura sa deteriorată și fragilă este reconstruită, iar rezultatul este un păr mai sănătos și mai puternic.

Cum functioneaza Beology?

Beology a fost dezvoltat cu o abordare holistică, prin adăugarea unor ingrediente esențiale și naturale în produse. În acest cu sens, formulele produselor includ extract de turmeric, ulei de argan, provitamina B5, vitamina E, peptide și alte vitamine/extracte naturale ce creează un amestec perfect pentru creșterea sănătății părului. Aceste produse Deloc dependența de produse chimice agresive și sintetice.

Beology funcționează prin prelucrarea adâncă a firului de păr și asigurarea nutrienților esențiali la rădăcină, corectând deteriorarea părului și reconstruindu-i structura. Extractele naturale și ingredientele folosite ajută la întărirea firelor de păr, oferindu-ți un volum natural și un aspect plăcut.

Beneficiile utilizării Beology

Beology oferă clienților mai mult decât doar îngrijirea părului. Avantajele includ:

  • Îngrijire holistică a părului: Acesta este scopul principal al Beology-ului; Îngrijirea holistică a părului, prin adăugarea de nutrienți esențiali și ingrediente naturale în produsele sale.
  • Păr sănătos și puternic: Beology oferă o gamă diversificată de produse ce au la bază formule bazate pe ingrediente naturale, ce ajută la refacerea firului de păr și oferă strălucire, strălucire și fermitate.
  • Îngrijire ușoară: Beology vă permite să vă îngrijiți părul într-un mod mai ușor, mai gratuit și mai eficient. Produsele sale sunt usor de folosit și sunt eficiente în îngrijirea părului.
  • Ingrediente naturale: Acestea asigură clienților produse sigure, fără chimicale nocive sau sintetice. Formulele produselor sunt sigure și pot fi folosite zilnic pentru a obține rezultate sănătoase și puternice.

Gama Beology

Gama Beology se compune din produse special concepute pentru îngrijirea și regenerarea părului deteriorat. Acestea ajută la reducerea uscăciunii și a factorilor de deteriorare, oferind o îngrijire adecvată și complexă pentru a face părul sănătos și puternic. Gama de produse se compune din:

  • Samponul Beology: Acesta curăță delicat și eficient firele de păr, asigurându-le nutrienții esențiali necesari pentru strălucirea și sănătatea lor.
  • uGelul Beology: Acesta conține ingrediente active care ajută la reconstruirea firelor de păr deteriorat și uscat, ajutându-le să-și recapete strălucirea și elasticitatea.
  • Masca Beology: aceasta acoperă și hidratează profund firele de păr, repairându-le deteriorarea alcătuită de factorii externi sau deteriorare genetică prin nutrienții și ingredientele naturale conținute.
  • Beology Serum: Acesta hidratează și repară părul, protejează și întărește firele deteriorate prin provitamina B5 și vitamina E.
  • Beology Tratament Profund: Acesta are rolul de a regenera adânc firele de păr uscate și deteriorate, asigurându-le nutrienții și protejându-le împotriva factorilor externi critici.

Concluzie

Beology este o gamă de produse inovatoare de îngrijire a părului, concepută să ofere clienților produse de înaltă cal