În sfârșit, am găsit nuanta ideală de fond de ten! Cum am făcut acest lucru?

Un machiaj bun începe cu o bază bună, iar aceasta înseamnă ales o nuanță adecvată de fond de ten. Desigur, aceasta s-ar putea să fie singura provocare a machiajului: căutarea nuantei potrivite. Până acum, m-am confruntat ani de zile cu această problemă. Am solicitat asistența unor experți în machiaj și am efectuat teste cu produse diferite, însă nu reușeam să găsesc acea nuanță perfectă care să-mi satisfacă toate nevoile. Acesta era un proces extrem de frustrant! Însă în cele din urmă am observat câteva lucruri care m-au ajutat să găsesc nuanta ideală de fond de ten care să se potrivească perfect tenului meu.

1. Înțelegeți tipul de ten pe care îl aveți

Una dintre cele mai importante etape în alegerea fondului de ten potrivit este înțelegerea tipului de ten de care dispuneți. Este important să știți dacă aveți tenul gras, uscat, mixt sau sensibil. Acest lucru va determina ce fond de ten veți alege, deoarece unele produse sunt mai bine potrivite pentru anumite tipuri de ten. Dacă vă confruntați cu probleme persistente, cum ar fi acnee, măsuri speciale trebuie luate, astfel încât să nu agravați această problemă. Este recomandat să le informați pe persoanele responsabile cu vânzările care produse doriți să testați și despre problemele cărora le faceți față. Acestea vă pot ajuta să decideți ce produs este potrivit pentru nevoile voastre. Din experiența mea, este extrem de util să discutați cu acești experți despre produsele pe care le-ați încercat.

2. Testați o serie de produse

Odată ce știți ce tip de ten aveți, puteți începe să căutați fondurile de ten potrivite. Este recomandat să testați o gamă largă de produse, deoarece orice fond de ten arată diferit pe diferite tenuri. Chiar dacă ați găsit un produs care sună promițător, acesta se poate să nu se potrivească tuielii tenului vostru. Am remarcat că unele produse funcționează mai bine pe unele tipuri de ten, astfel încât este o idee bună să încercați mai multe produse. În plus, este important să aveți în vedere tipul de acoperire pe care îl preferați: sunt produse care oferă o acoperire completă și produse cu o acoperire mai ușoară. De asemenea, trebuie să vă asigurați că produsul pe care îl alegeți nu conține ingrediente chimice sau alte produse chimice care pot irita sau usca pielea.

3. Utilizați packaging corect

O altă recomandare importantă ar fi folosirea ambalajului corect. În funcție de produsele pe care le alegeți, ambalajul poate face diferența în ceea ce privește adecvarea. Pentru a alege nuanta corectă, este foarte important să luați în considerare consistența produsului. Unele fonduri de ten vin într-un tub, în timp ce altele vin într-o sticlă cu pompă. Ambele produse vor avea o textură și o culoare diferite, astfel încât este important să le țineți cont de acest lucru. De asemenea, sfatul meu ar fi să cumpărați produsele de calitate, deoarece aceasta va influența aspectul și rezultatele obținute.

4. Foliți produsele corecte

Este de asemenea recomandat să folosiți produsele potrivite pentru prepararea tenului înainte de aplicarea fondului de ten. Unele fonduri de ten necesită folosirea unui primer sau a unui produs hidratant. Un astfel de produs va oferi o bază solidă pentru restul produselor de machiaj, astfel încât acestea pot funcționa la capacitatea maximă. De asemenea, nu uitați să testați produsele pe o zonă mică înainte de a le folosi, astfel încât să vă asigurați că acestea nu cauzează iritații sau alte probleme.

5. Alegeți o nuantă potrivită

În cele din urmă, trebuie să alegeți o nuantă potrivită. Există câteva modalități prin care puteți găsi o nuantă care să se potrivească tenului vostru. Este recomandat să căutați produse de pe rafturile magazinelor și să le aplicați pe pleoape pentru a vedea dacă există o nuanță care arată bine. De asemenea, încercați să cereți sfaturi experților și să întrebați despre diferite nuante pentru a vă asigura că găsiți nuanta adecvată pentru tenul vostru.

Concluzie

Cele cinci sfaturi menționate mai sus sunt esențiale pentru a găsi fondul de ten potrivit. Am învățat că este foarte important să înțelegem ce tip de ten avem, să testăm o serie de produse