5 cosmetice care ar trebui ținute în frigider!

Femeile păstrează de obicei cosmetice lor apropiate, în locurile în care se fac cele mai multe ori tratamente de înfrumusețare. O parte din ele vom găsi în baie, iar restul din masa de toaleta dormitor lui. Nu ne gândim, de obicei, despre temperatura pe care produsele cosmetice ar trebui să fie păstrate în, ci mai degrabă în cazul în care avem spațiu liber. Trebuie să ne amintim că există produse cosmetice, care ar trebui să fie păstrate în… frigider!

De ce?

Umiditate și temperatură ridicată poate lucra împotriva proprietăților produselor cosmetice. În cazul în care doriți să evitați limitarea datei de expirare și pierderea proprietăților lor, ar trebui să păstreze unele dintre produsele cosmetice în frigider. Temperaturile joaselimitează oxigenare a ingredientelor active în produsele cosmetice, dar, de asemenea, limita riscul de cosmetice merge rânced. Beneficiul suplimentar de acest lucru poate fi faptul că umflarea va merge în jos din cauza aplicarea produsului rece pe fata sau corp.

Ce produse cosmetice ar trebui să fie păstrate în frigider?

1. Creme de fata cu ingrediente active

Toate produsele de îngrijire cu astfel de ingrediente active, cum ar fi vitamina C, retinol, peptide sau acizi, trebuie să fie păstrate la temperaturi scăzute. Grație că ei nu vor pierde proprietățile lor valoroase. Deosebit de importantă este de a păstra în creme organice frigider, deoarece acestea nu conțin conservanți.

2. Măști de față

Nu numai home-made măști de față trebuie să fie păstrate în frigider, dar cei care au cumparat de asemenea. Această metodă de stocare a măști de față este recomandată în special pentru persoanele cu pielea sensibilă, deoarece masca de fata rece va fi liniștitor pentru iritatii ale pielii si reglează roseata.

3. Crema de ochi

Ținând crema de ochi la temperatură scăzută nu este doar o modalitate pe o creație de comprese reci, care este mare pentru liniștitor iritațiile și nivelare umflarea. temperatură scăzută stimulează proprietăți crema de ochi, în special a celor cu un nivel ridicat de ingrediente naturale.

4. Lac de unghii

Păstrarea lac de unghii în frigider este controversată ia în considerare. Unii cred că temperatura scăzută se accelerează lacul de unghii de îngroșare, deci este nociv pentru produsul. Alții sunt de părere, că la rece se extinde durabilitatea produselor cosmetice „și face ca lacul de unghii distribuie mai ușor pe placa de unghii.

5. Apă termală/ceață

Stocarea ceață față sau apă termală în frigider este cea mai bună metodă pentru băuturi răcoritoare de vară. S-a răcit, spray umed va aduce ameliorare imediată și băuturi răcoritoare în zilele fierbinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *