Corectarea culorii sau contur de clovn – care este?

Profilării nu este un astfel de nou make-up tehnica, cu toate acestea, numai în ultima vreme capătă o mai mare popularitate în rândul femeilor, care a pus pe make-up doar pentru anumite ocazii. Anul trecut a fost vorba de pulsatorie (conturare lumina) și conturare bronzer tradiționale. In ultimul timp devine mai popular asa numitele corecții de culoare. Ce este ondulațiilor clovn? Cum se culoare corectarea lucrărilor?

Corectarea culorii, după cum numele în sine prevede este profilării cu culoarea. Pentru a face acest lucru, în loc de bronzers tradiționale, folosim acoperitori colorat. Această metodă scoate în evidență perfect conturul feței naturale și acoperă toate imperfecțiunile pielii. Cum functioneazã? Aplicam simultan acoperitori în diferite culori , în funcție de nevoile pielii noastre. În zonele cu evidențiem, de obicei, (centrul de frunte, podul nasului, obraji) se aplica anticearcan în nuanțe de verde și galben. concealer verde va fi, de asemenea, de mare pentru a acoperi cosuri si roseata . In zona ochilor se aplică corector portocaliu, roșu sau în cazul în care aveți cercuri mari, intunecate din jurul ochilor. În zonele pe care le in mod traditional întuneca, bej aplică corector sau maro. Pe partea de sus a pus pe frunte unele anticearcan violet și pe obraji fac cercuri roz pentru a crea un efect de obraz.

Ar putea profilării se confruntă cu un efect să fie realizat cu utilizarea de culori? Vloggers make-up ne asigură că este posibil. corecții de culoare ar trebui să fie eficiente, naturale si mai usor pentru pielea noastra. Totul depinde de corect culorile care introduc și apoi amestecarea lor (cel mai bine cu blender frumusete), într-un mod care marginile lor imbina perfect cu pielea noastra și de a crea un efect de mâzgălitură natural. Cea mai importantă parte a conturare este de amestec culori, până când se topesc în piele și obținem un efect natural.

De unde vine ideea de a folosi acoperitori în loc de fundații, bronzers și highlighters a venit de la? Color corectarea este o tendință a început de 17 ani de la Vlogger Tiana Cosmetics canal, Tiana vine de la Vancouver. Tiana este testarea cosmeticelor, creeaza make-up ghiduri și învață make-up. Într-unul dintre videoclipurile sale a prezentat metodă alternativă la ondulațiilor tradiționale, grele ; ea a folosit doar acoperitori colorate. Tiana a demonstrat astfel încât culoarea poate înlocui Corector cu ușurință strat gros de acoperire fundație, bronzant și Marcatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *