Unghii pufoase – Tendințele din această primăvară

Manichiura ne poate surprinde, uneori, si toate astea datorita stilistii. Aveam cuie de sticla, unghii tighelite, manichiura rață, unghii cu bule și mai multe tendințe. Unii dintre noi urmați de moda, altele sunt destul de sceptici. În ciuda acestei tendințe se schimbă tot timpul. Ceea ce ne va surprinde în această primăvară? Ce manichiura va câștiga popularitate?

In primavara acestui an va începe cu intrarea puternică în tendințele de manichiură. Trendul este vorba despre a avut prima apariție pe unghii deget de unii oameni, la sfârșitul verii trecute. Doamnelor și domnilor să ne introducă pentru tine unghii pufoase! Ceea ce această tendință este vorba? Unde unghii cu blană tendință provin de la? Să ne explicăm.

La începutul unghiilor cu blană, ca de obicei, a fost pe pisica plimbari. unghiile Primele îmblănite au fost prezentate pe trotuar pisica toamna/iarna 2016 Libertine. manichiura Furry este o idee de CEO al CND de brand , companie care produce lacuri de unghii folosite pentru pisica plimbări Jan Arnold. Va Furry unghiile în jurul valorii de trend lipi mai mult timp?

Unghii cu blană este în esență blană fals lipite pe unghii cu lipici sau un strat umed de lac de unghii. Această tendință fascinantă are adepți, dar, de asemenea, cei care urasc ei, la fel cum a fost cu unghiile cu bule. Acest lucru nu este șocant, pentru că unghiile nu sunt foarte îmblănite populare încă, ele nu sunt practice, dar, de asemenea, foarte original. cuie Bubble a fost o tendință care nu a găsit locul în lumea manichiura. Ce se va întâmpla cu unghiile cu blană? Viitorul sezon va arăta.

Unghiile cu blană pot avea mai mult sau mai puțin sub formă de mii. Foarte blana lunga pe unghii este o tendință introdusă pe trotuar pisica. Cu toate acestea, unghiile pot avea, de asemenea, cu blană formă mai practică – unghiile pufoase acoperite cu o scurtă, blană colorată poate avea succes; la fel ca unghiile de nisip – pentru unii acestea vor fi groaznic și inconfortabil, dar morocănos exista oameni care vor iubi unghiile cu blană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *