Tweexy. Manichiura cu acest aparat mic este atat de simpla!

manichiura perfecta este un semn al frumuseții femeii. Cu toate că cea mai mare mizerie fiecare femeie este o execuție a acestuia – dificil, consumatoare de timp și de precizie solicitante de timp. Singura alternativă este de a face manichiura la salon de înfrumusețare. Ce se întâmplă dacă preferăm să facem manichiura acasă? Intoducem o Tweexy. – Gadget in miniatura pentru manichiura

cuie pictura acasă are plusuri și minusuri. Pe de o parte, putem crea manichiura care reflectă perfect ideea noastră, dar pe de altă parte, este un loc de muncă plictisitor. Noi venim cu tot mai multe trucuri, care ar trebui sa o ajuta cu vopsea mai ușor de unghii , uscare mai repede, mai ușor de unghii îndepărtarea poloneză, care se obține sub placa de unghii sau decorare expresiv. Și ce despre sticla, care este atât de greu să dețină cu unghiile vopsite? Raspunsul este Tweexy!

Producătorul acestui obiect gadget inovator doar a rezolvat una dintre cele mai mari probleme ale femeilor din intreaga lume, care efectueaza manichiura pe cont propriu. Tu nu trebuie să caute la fața locului cel mai confortabil pentru unghii pictura. Cu Tweexy poți picta unghiile chiar si in timpul picnic, pe tren sau în fotoliul preferat în fața televizorului. Cum functioneazã? După cum se dovedește novator acest obiect gadget constă în simplitatea ei.

Tweexy este un titular de silicon pentru unghii sticla de unghii , care este plasat pe degete, în același mod ca și un inel. inele moi Două silicon se potrivesc cu dimensiunea degetelor și pentru a asigura stabilitatea. Cu toate acestea, forma întreagă de Tweexy este creat astfel încât ar putea deține sticla în orice dimensiune și într-un mod care este fixat în mod corespunzător de la care se încadrează. Tweexy este un seif, ușurință și foarte gândit prin gadget.

Tweexy începe încet pentru a ajunge la Europa din Statele Unite ale Americii în cazul în care acesta are cea mai mare popularitate chiar acum. Gadget pot fi cumpărate on-line pentru aproximativ 10,30 & livră ;. Unii cred că e prea mult și să aștepte pentru chinezi echivalenți. Pentru alții prețul este adecvat pentru inovare și utilitatea acestui produs. Trebuie spus că soluția, care face uz de unghii sticla de unghii mai ușor merită aplauze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *