Setul de produse cosmetice faciale de la La Prairie – Colectia The Radiance

La Prairie poate face orice femeie fericita. Iar pentru cei care nu sunt atât de mulțumiți preparate cosmetice faciale set – Colecția Radiance. Acesta conține două creme: Cellular Radiance Cremă de Noapte (7 ml) și Cellular Radiance Cream (50 ml), dar, de asemenea, de ser:. Cellular Radiance Concentrat de aur pur (15 ml)

Colecția Radiance set de La Prairie atrage atenția cu designul său. Toate produsele sunt plasate în cutie mare de argint cu numele înscris de marca si elemente sclipitoare. în sine cosmetice, de asemenea, arata foarte eficient. Acestea au fost plasate în borcane de argint și topuri cu inele de aur; numai ser a fost turnat în sticla aurie. Ce este atât de special despre fiecare dintre produsele Radiance Colectia de la La Prairie?

Cellular Radiance Crema de noapte funcționează atunci când pielea noastră se bazează. Acesta conține extract din plante și peptide, care face fața noastră în stare proaspătă și bine îngrijit în timp ce noi dormim. Acest produs este responsabil pentru sufocanta, reducerea ridurilor, pielii tonifiere, hidratare si stralucire. Crema de La Prairie susține reînnoirea celulară, reface bariera de aparare naturala a pielii noastre (lipide) și să se alăture conexiuni intercelulare. Cum să-l aplice? La recipientul este închis spatulă mică; mulțumită să-l luăm legătura cu limita de cosmetice cu pielea noastra pe care ar putea fi niște microbi. Celular Radiance Crema de noapte ar trebui să fie aplicat în seara pe pielea curățată a feței, gâtului și decolteu, evitați conturul ochilor. Se absoarbe foarte repede, fără a rămas în strat uleios.

În colecția Radiance set de La Prairie vom obține de asemenea, Cellular Radiance Cream .Această cremă este recomandată în special pentru persoanele cu decolorări și strălucirea lipsită de piele plictisitoare,. aplicarea sistematică a produsului se va face pielea radiantă, mai fina si lumina. Mai mult, acest cosmetic hidratează, și face pielea elastic nostru chiar. Celular Radiance Cream ar trebui să fie utilizat în dimineața și seara pe pielea curată și uscată a feței, gat si decolteu. În timp ce aplicație evita conturul ochilor.

Cellular Radiance Concentrat de aur Pure este ultima din set Radiantã Collection. Ser umple ridurile, lumineaza si hidrata. Cu toate acestea, cel mai important și în același timp proprietățile cele mai unice ale acestui cosmetic este concordanței ei. Ea amintește de ulei îmbunătățit cu flecks de aur. Aceasta este ceea ce confera pielii noastre un aspect incredibil. Ser de la La Prairie trebuie aplicate în dimineața și seara, dupa curatarea pielii noastre, evitând în același timp conturul ochilor. Câteva picături de produs este suficient pentru a lua o grija de pielea noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *