Risipirea de mituri privind Manichiura hibrid

Popularitatea de hibrizi este conectat la crearea multor teorii false și introduceri greșite asociate acesteia. manichiura hibrid are adepți și adversarii săi, adică modul în care diferența de opinie a venit la viață. Este timpul să se ocupe de toate miturile despre hibrizi și să ofere o anumită claritate cu privire la această chestiune. Aici sunt patru mituri cu privire la manichiura hibrid. Îi cunoști? Sau poate ai crezut în acele?

1. MITUL hibrid placă daune pentru manichiură de unghii

Ai încercat manichiura hibrid si unghiile au devenit slab, fragil și foarte deteriorat? Crezi că totul e din cauza manichiura hibrid? Gresit. manichiura hibrid bine efectuat nu este dăunător pentru placa de unghii. Daune-interese pot apărea numai dacă manichiura a fost executat incorect. prăfuirea nenecesare a plăcii de unghii, înainte de aplicarea lacului de unghii, eliminarea de lac de unghii, prin depunerea (în loc de dizolvare), mic lac de unghii de calitate brand necunoscut – totul are o influență dăunătoare asupra unghiilor. Nu e de mirare că, după un astfel de tratament efectuate unghiile tale sunt incompetent în greutate în jos. Pentru placa de unghii daune contribuie, de asemenea, … alta dintre miturile.

MITUL 2. Hybrid manichiura poate fi purtata non stop

Fiecare unghie are nevoie de ceva timp pentru a lua o pauză de la manichiura hibrid și de a se regenera. Profesional care efectuează tratamente cuie vă va informa că unghiile trebuie să se odihnească de hibrid. Se recomandă să luați o pauză de 2-3 săptămâni, în care este necesar este de alimentație corespunzătoare a plăcii de unghii cu, de exemplu, calciu, proteine sau uleiuri (foarte bune de lucru are ulei de jojoba). De asemenea, recomandat în timpul tratamentelor de pauza sunt manichiura japoneza si masca de mână de parafină.

MITUL 3. Hybrid manichiura nu trebuie sa fie scump

original unghii hibrid poloneză nu va greutate în jos placa, deoarece nu are nevoie de praf de placa de unghii. Îndepărtarea de hibrizi originale, de asemenea, nu cauzează probleme, deoarece stratul de pe unghii se dizolvă aproape în întregime, timp de 3-5 minute. Produsele, care imită numai hibrid, necesită mult mai mult de lucru și deteriorarea plăcii de unghii după o singură utilizare. Așa că, manichiură hibrid nu poate fi ieftin, pentru că atunci vom obține produse de calitate inferioară, care nici măcar nu va semăna cu adevărat hibrid.

4. MITUL hibrid manichiura poate fi îndepărtată la domiciliu

Prin îndepărtarea manichiura hibrid este momentul în care unghiile sunt cele mai răspunzători de daune. îndepărtarea incompetente de manichiura hibrid poate foarte supărat puternic structura unghiilor și îl poate deteriora. Este greu de a elimina hibrid pe cont propriu, precum și toate metodele de interferență, cum ar fi – depozit, striping, sfărâmarea și descuamarea lac de unghii – pot deteriora foarte unghiei. Acesta este motivul pentru cel mai bun este indepartarea de manichiura hibrid de profesionist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *