Perfect World – Origins: Cremă de corp intens hidratantă cu ceai alb din linia de produse A Perfect World

Toata lumea stie ca maestrii in medicina naturala sunt chinezi. Dar ce au de a face cu Intens Hidratanta Crema de corp cu ceai alb dintr-o linie Perfect World, loțiune de corp de la Origins? Ei bine, lucru care face legătura între cosmetice cu această țară din Asia este ceai alb.

Ceaiul alb este cultivat în China, în cazul în care acesta este numit elixir nemurire sau un elixir de tineret. De ce? Se compune din o mulțime de ingrediente hrănitoare, inclusiv antioxidanți și vitamina C. Ceaiul alb indica proprietati medicale: scade tensiunea arteriala si nivelul colesterolului, reduce riscul de cancer, intareste oasele, previne osteoporoza si artrita. Cele mai importante informații pentru persoanele care au grija de pielea impecabila este că acesta conține un antioxidant puternic care protejează pielea de radicalii liberi accelerează vârstă și influențele pielii tinere și sănătoase. Datorită acestor proprietăți Origini a decis să facă ceai alb, unul dintre ingredientele Intens Hidratantă Crema de corp cu ceai alb.

In crema de corp intens hidratantă cu ceai alb din lina A Perfect World , în afară de ceai alb, vom găsi, de asemenea, unt de Shea si mimoza. Sarcina acestor ingrediente este de a reține apa intr-un celulele pielii, mai netedă de piele uscată și de a oferi pielii cu o protecție optimă împotriva uscăciune și a iritațiilor.

Cosmetice de la origini, se recomandă în mod special pentru persoanele cu pielea normala si uscata. În plus, loțiune protejează împotriva radiațiilor solare și a poluării. Ea nu constă din parabeni și ftalați (compuși prezenți într-o producție de plastic), care este motivul pentru care acesta poate fi utilizat de persoanele cu piele foarte sensibila.

Cum se aplicp crema intens hidratantă cu ceai alb de la Origins? Toate produsele cosmetice dedicate pentru hidratarea corpului sunt mai bine să se aplice imediat după baie sau în caz de uscăciune. Lotiune ar trebui să fie frecat în piele până se absoarbe. Ea nu lasă strat gras, dar hidratează și hrănește pielea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *