Noile tendințe în modă și machiaj în 2016

Este greu să țină pasul cu moda. Impreuna cu noul sezon al anului vin noi make-up-uri, păr și haine că ceva timp în urmă nu am visat chiar despre. Ceea ce ai crezut că odată ce a fost treci & eacute; și extravagante, în acest an ar putea deveni foarte trendy. Verificați mai jos, ce-i înainte de tine la moda si make-up în 2016.

Tendințe de top în machiaj

Ne putem aștepta ca culoarea albastră va avea mare sa întors din anii nouăzeci. farduri de pleoape, rimeluri și dermatograf vor fi foarte la modă în această culoare. Cosmetice în toate nuanțele de albastru pot fi aplicate pe pleoape întregi, într-o formă de linii sau chiar pe gene. Ne putem aștepta la unele culori originale pe buze, de asemenea. Cele mai mari tendințe aici sunt nuanțe de prune intens, auriu lucios sau cobalt. Dar, amintiți-vă un singur lucru: că regula de bază a tuturor make-up artisti nu se va schimba; Ochii intens si buzele neutre sau invers. Nu pune albastru fard de ochi cu ruj auriu.

Cele mai noi tendințe în stilizare păr

Ce este nou în lumea de hair styling? Cel mai trendy coafura va fi tăiat bâzâit sau doar foarte scurt de păr. O astfel de tunsoare este ușor în întreținere, nu trebuie să-i sau uscat perie cu jet de aer. Cu toate acestea, acest tip de tunsoare nu va funcționa în mod necesar pentru orice femeie și nu orice femeie va arata bine în ele. Dacă preferați mai tradițional plait coafura încerca sau parul drept si neted. Acele coafuri sunt foarte măgulitor, confortabil și ușor de făcut. Domină falduri strâns. tendință de top va fi, de asemenea, breton foarte scurt – drepte sau stratificate.

Ce mai e nou?

În 2016 pe podiumuri vor apărea modele în dimensiuni un pic mai mari. Până în prezent vor fi curbe si corpuri atletice. In acest sezon este vorba de un aspect natural, dar, de asemenea, despre creații curajoase si machiaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *