Noile oje – Oja de la Revlon

Zemoase, expresive și de durată. Așa putem descrie noile oje de la Revlon. Poti alege din 72 culori de particule albastru, verde, rosu, roz, maro, dar, de asemenea, perla, cu brocart, sclipitoare și alte, care pot decora unghiile. Conținut de proteine de mătase în produs asigură o finisare de durată și un efect elegant. Formula lacurilor de unghii da placa de unghii netede, fără pete, bule de aer și alte imperfecțiuni. perie scurt, dar larg va ușura aplicarea și culoarea insensibilității depinde de cât de multe straturi se vor aplica.

Cum de a executa manichiura sau pedichiura cu Revlon Nail Enamel Veți avea nevoie de:? Bol de apă cu săpun, fișier, freze și băț de lemn, lacul de unghii și prosop. Unghiile trebuie să fie se înmoaie, deci ar fi mai ușor să le depună. Cu băț de lemn schimbare cuticulele, iar dacă doriți să le taie. cuie de fișier, astfel încât forma forma lor se potrivesc cu degetele și culoarea despre dvs. de a utiliza (și da cosmeticiene urmați regula că forma unghiilor trebuie să se potrivească cu culoarea de lac de unghii). Pielea uscata cu un prosop si aplica lac de unghii.

Ce trebuie sa faci, asa ca Revlon Nail Enamel ar dura mai mult? Pe placa de unghii unghii bază poloneză administra. Acesta va oferi manichiura de lunga durata, pentru a preveni aschiere, va proteja unghiile de la decolorări și de creștere a unghiilor de prindere poloneză. Atunci când se usuca de bază (puteți fixa sub lampa UV) se aplică culoarea selectată. Fiecare straturi trebuie să fie fixa sub lampa UV sau vă puteți aștepta să se usuce pe cont propriu. La final aplică stratul protector, cel care-ți protejează unghiile de deteriorările mecanice sau produsele care accelerează uscarea unghiilor. Pe unghii și cuticule pune niște cremă sau ulei hidratant. Manichiura ta Revlon este gata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *