Nanoil Keratin Hair Mask: Plan profesional de regenerare a părului pentru dumneavoastră

Sunt atât de mulți factori care distrug și deteriorează părul încât dacă doriți să îi mențineți condiția perfectă, ar trebui să vizitați aproape în fiecare zi un stilist de păr. V-ați întrebat vreodată dacă este posibil să vă expuneți părul la un tratament pe bază de cheratină fără a vizita un salon? Nanoil demonstrează că regenerarea profesională a părului poate fi efectuată cu succes acasă – o puteți face cu o mască de păr cu cheratină. Aflați cât de ușor și eficient este! Reparați-vă rapid și fără efort părul deteriorat cu Nanoil Keratin Hair Mask.

Cele mai frecvente cauze ale ruperii părului

Din nou, cauzele deteriorării părului sunt numeroase. Cele mai frecvente includ următoarele: obiceiuri proaste de îngrijire a părului, utilizarea produselor de îngrijire a părului care nu satisfac nevoile părului, slăbiciunea generalizată cauzată de stres excesiv sau afecțiuni, procesarea excesivă (în special stilizarea termică), vopsirea, oxigenarea, fluctuațiile hormonale și multe, multe altele.

Cum se repară părul deteriorat?

Există cinci pași simpli care, cu siguranță, vă vor ajuta să redați aspectul frumos al părului. Încercați următoarele:

 1. Reduceți expunerea părului la procedurile de stilizare care deteriorează cel mai mult părul.
 2. Analizați întotdeauna lista de ingrediente ale produselor pe care doriți să le aplicați la nivelul părului – căutați substanțe cu potențial periculos.
 3. Evitați toate aparatele de stilizare termică (de ex. placa sau ondulatorul).
 4. Oferiți părului trei substanțe esențiale: umectanți (de hidratare), emolienți (de sigilare a umidității) și proteine (de reparare a micro-deteriorării).
 5. Optați pentru o proteină esențială, un bloc de construcție natural în structura părului – CHERATINA.

MASCA DE PĂR NANOIL CU CHERATINĂ

Încercați Nanoil Keratin Hair Mask! Aceasta este cea mai bună mască de reparare pe care o puteți aplica la nivelul părului!

Are o eficiență ridicată și vă oferă un tratament intensiv de păr. Cu ceva timp în urmă, astfel de efecte nu puteau fi obținute fără ajutorul unui profesionist, însă Nanoil a schimbat asta! Masca de păr pe bază de cheratină este un produs de îngrijire a părului care duce îngrijirea regulată a părului la un nivel complet nou, facilitând expunerea părului la un tratament profesional acasă.

Ingredientele din Nanoil Keratin Hair Mask

Nu e cel mai bine să începem cu aspectele evidente? Această mască de păr de la Nanoil conține cheratină hidrolizată. Deoarece deficitul de cheratină pare a fi catastrofal pentru păr, trebuie să facem tot posibilul pentru a oferi părului această substanță esențială în structura părului. Moleculele de cheratină hidrolizată din masca Nanoil reconstruiesc părul și repară micro-deteriorarea cauzată la nivelul structurii părului. Cu alte cuvinte, Nanoil umple golurile din structura părului cu cheratină. Astfel, masca repară rapid chiar și cel mai deteriorat păr.

Recipientul Nanoil Keratin Hair Mask conține și pantenol, care este o provitamină prețioasă, responsabilă cu îmbunătățirea nivelului de hidratare. La nivelul părului, pantenolul are rolul unui scut de protecție împotriva tuturor tipurilor de factori agresivi și nocivi care cauzează ruperea părului.

Beneficiile Nanoil Keratin Hair Mask

Cu acest produs, vă puteți aștepta doar la efecte profesionale. Puteți avea certitudinea că masca Nanoil cu cheratină hidrolizată va îndeplini toate nevoile părului. Sunt suficiente doar câteva aplicări pentru a îmbunătăți semnificativ părul, însă doar o aplicare pentru a obține un păr neted și catifelat. Ce beneficii aduce Nanoil Keratin Hair Mask părului dumneavoastră?

 • Repară părul deteriorat.
 • Lasă părul mai puternic de la foliculi până la vârfuri.
 • Reduce fragilitatea și previne despicarea vârfurilor.
 • Lasă părul strălucitor, mai rezistent și neted.
 • Protejează împotriva deteriorării.
 • Adaugă volum la nivelul tulpinii părului și îmbunătățește stilizarea.

Instrucțiuni de aplicare

Nanoil Keratin Hair Mask este un produs cu formulă ușoară care nu îngreunează părul. Aplicarea este o adevărată plăcere deoarece nu necesită utilizarea unei căști de duș sau urmarea unor instrucțiuni complicate. Odată ce aplicați masca de păr Nanoil, aceasta învăluie părul într-o consistență cremoasă și începe procesul de reparare.

Aplicați o doză mică din masca Nanoil și distribuiți la nivelul părului umed după spălare. Lăsați să acționeze câteva minute (minimum 15 minute), clătiți și stilizați ca de obicei. După câteva astfel de tratamente, veți observa că părul devine mai puternic, mai voluminos și mai rezistent la factorii nocivi externi. Și partea cea mai minunată este că vă puteți bucura de toate aceste beneficii fără a ieși din casă!

Marca Nanoil este un expert în îngrijirea părului. A câștigat aprecierea femeilor cu uleiurile care promovează creșterea părului și care, de fapt, sunt dedicate diferitelor tipuri de porozitate. Acum, Nanoil ne oferă o mască de păr pentru un tratament profesional de reparare a părului. Dacă doriți să obțineți efecte ca de salon fără a ieși din casă, Nanoil Keratin Hair Mask este produsul perfect pentru dumneavoastră.

Aflați mai multe informații pe [www.nanoil.ro]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *