Nanoil Anti-Redness Face Serum vs. ser facial obișnuit de calmare a tenului

Dacă aveți tenul cuperozic (sau afectat de rozacee), aveți două opțiuni: puteți folosi fie un ser facial obișnuit de calmare, fie Nanoil Anti-Redness Face Serum. Când veți termina de citit acest articol, vă veți hotărî ce produs de îngrijire a pielii vi se potrivește mai bine. Continuați să citiți și faceți alegerea potrivită – alegerea pentru care pielea dumneavoastră vă va mulțumi.

Pentru început, să încercăm să înțelegem ce este tenul cuperozic. Este, într-adevăr, tipul dumneavoastră de ten? Știți care sunt caracteristicile sale? Și, în cele din urmă, știți cum să-i satisfaceți nevoile?

Caracteristicile tenului cuperozic

Tenul cuperozic prezintă zone largi de roșeață și telangiectazii, mai cunoscute sub denumirea de vene în formă de pânză de păianjen. Atunci când vasele de sânge sunt slăbite, iar pielea este subțire, este de câteva ori mai predispusă la iritații. Această sensibilitate poate fi genetică, însă poate fi dobândită și prin urmarea unei alimentații deficitare, expunerea la lumina UV (de ex. statul pe plajă) și folosirea produselor și/sau tratamentelor nepotrivite de îngrijire a pielii.

Ce poate agrava și mai mult simptomele? În principal, schimbările rapide de temperatură, înghețul sau temperaturile ridicate, expunerea la soare, alcoolul (atât consumat, cât și cel adăugat în produsele de îngrijire a pielii), condimentele picante, surmenajul și chiar și emoțiile intense.

Sfaturi de îngrijire a tenului cuperozic

Obiectivul principal în cazul tenului cuperozic este de a calma iritația și de a oferi protecție împotriva tuturor factorilor care pot declanșa simptome nedorite. Tratamentele potrivite de îngrijire a pielii sunt soluția – hidratarea, hrănirea și aplicarea filtrelor UV, dar cel mai important, aplicarea regulată a produselor pe bază de substanțe responsabile cu întărirea vaselor de sânge și combaterea inflamațiilor. Și cel mai facial mod de a face asta este prin aplicarea unui ser facial.

Ser recomandat pentru tenul cuperozic

Există câteva probleme care trebuie luate în considerare atunci când alegem serul facial potrivit pentru tenul sensibil:

1. Serul facial conține alcool?

Multe produse conțin alcool deoarece acesta facilitează absorbția ingredientelor, însă în cazul tenului cuperozic – care este sensibil – astfel de componente pot declanșa iritații. De aceea, este cel mai indicat să evităm produsele pe bază de alcool.

2. Are o formulă scurtă? Conține ingrediente naturale?

Cu cât lista de ingrediente este mai scurtă și prezintă mai puține componente, cu atât riscul de apariție a reacțiilor adverse este mai mic. O alegere bună este un ser pe bază de extracte de plante care nu provoacă iritații sau o senzație de usturime. 

3. Are o formulă ușoară?

Tenul cuperozic nu tolerează bine formulele pe bază de ulei deoarece acestea au nevoie de mai mult timp pentru a pătrunde în piele, creând un strat uleios pe față și, astupând astfel porii. Un ser pe bază de apă este o alegere mai bună, mai ales unul conceput pentru calmarea tenului reactiv.

Nr. 1 Nanoil Anti-Redness Face Serum

Serul facial lansat de Nanoil este, fără îndoială, cea mai bună alegere deoarece îndeplinește toate cerințele unui ser bun pentru tenul cuperozic/ afectat de rozacee. Pătrunde rapid în piele datorită formulei ușoare, ceea ce înseamnă că nu astupă porii. În plus, acționează de la prima aplicare, oferind ameliorare și reducând toate semnele de sensibilitate. Datorită extractelor de plante, serul Nanoil oferă rezultatele dorite fără a provoca iritații. 

  • Întărește, sigilează și oferă elasticitate vaselor de sânge.
  • Reduce rozaceea și roșeața.
  • Miniamlizează aspectul capilarelor sparte.
  • Estompează petele și decolorarea.
  • Întârzie procesul natural de îmbătrânire a pielii.
  • Previne apariția venelor în formă de pânză de păianjen.
  • Protejează pielea împotriva tuturor tipurilor de substanțe iritante.

Nanoil cel mai bine cotat ser facial anti-roșeață

Unde putem găsi serul Nanoil Anti-roșeață?

Această gamă largă de efecte este rezultatul selectării celor mai bune ingrediente pe care Nanoil le combină pentru a îndeplini nevoile esențiale ale tenului cuperozic. Lista de ingrediente este simplă, formula este complet vegană și nu a fost testată pe animale.

Extractul de lemn de tei are rolul de a reduce iritațiile. Extractul de Punarnava indiană combate acțiunea radicalilor liberi și a stresului oxidativ. Extractul de scoarță de castan și niacina (vitamina B3) are rolul de a întări pereții vaselor de sânge și de a preveni ruperea acestora, ca și extractul de conuri de chiparos care, de asemenea, hidratează, hrănește, revitalizează și protejează pielea. Aceste componente formează un produs multifuncțional și puternic pentru tenul cuperozic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *