Mocirlă melc în poșetă. De ce merită o încercare?

La rafturile farmacii putem veni la produse cosmetice cu mâl melc. Este un ingredient deosebit de placut de branduri din Asia, ceea ce nu este surprinzător faptul că, luând în considerare tradițiile orientale neobișnuite. Are melc mocirlă funcționează cu adevărat? Da, deoarece constau din mai multe ingrediente pozitive, care indică proprietăți benefice pentru piele.

Cum este dobândit mucegaiurilor melc?

Pentru a dobândi mazga melc valoroase cu o textură de gel sunt folosite melci de reproducție, care sunt cultivate pentru produsele cosmetice. Slime este produs în glandele de melc, care sunt plasate sub piciorul. Ceea ce este extrem de important este faptul că melcii de reproducție nu sunt prejudiciate în timp ce achiziționează mocirlă, pentru că merge mai departe non-invazive.

Care este secretul mucegaiurilor melc?

Mulți oameni sunt dezgustat de ideea de a pune pe fata lor ceva asemănător mocirlă melc. Este demn de a citi un pic despre proprietățile sale, și s-ar putea fi posac convins de produse cosmetice cu mâl. descărcare de gestiune melc are & nbsp; proprietăți de regenerare puternice, ceea ce poate îmbunătăți vizibil starea pielii. Este din cauza conținutului ridicat de vitamine (A, C și E), alantoină, acid glicolic, elastina și ingredientul natural al pielii umane, adică colagen.

Pentru ce să folosească produse cosmetice slime de melc?

Popularitatea de produse cosmetice de melci slime nu vine de nicăieri. Mai mult și mai mult de bună voie folosim acest secret de frumusete din Asia. Ce fel de probleme fac produsele cosmetice cu o cantitate mare de mâl melc rezolva? Există cel puțin opt dintre ele (deși, există mult mai mult), deoarece mocirlă melc:

  • Niveluri orice probleme ale pielii,
  • sprijina acnee tratament (de asemenea, rozacee),
  • din ce în ce procese de îmbătrânire mai lent,
  • hidratii piele,
  • face cicatrici și decolorări mai puțin vizibile,
  • strange porii,
  • are anti-riduri proprietăți,
  • calmează iritații ale pielii

Melci mâzgă este un ingredient onorific al multor serurilor de întinerire, creme de fata si masti pentru fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *