Manichiura japoneza – Tratament de regenerare pentru unghii deteriorate

manichiura japoneza este o traditie culturala a tarii de flori de cires timp de peste 400 de ani. La început, această metodă a fost folosită doar de aristocrati japonezi, apoi de către cetățenii obișnuiți din Japonia și acum această tendință este cunoscută în întreaga lume. Numele poate induce în eroare, deoarece acesta este un tratament nutritiv, mai degrabă decât metoda stilizare. Ce este manichiura japoneza? Pentru cine este recomandată?

manichiura japoneza este un tratament extraordinar cu preparate nutritive sub formă de lacuri de unghii. manichiura japoneza este o procedură ciclică și regulată a frecare în placa de unghii substanțe nutritive alese în mod corespunzător. ingredient principal al celor măști hrănitoare pentru unghii este polen îmbogățit cu vitamine (A, D și E) . În plus, în pasta pentru manichiura japoneza vom găsi pulbere de silice din Marea Japoniei , care conține cantități mari de keratină . Combinație a tuturor ingredientelor se presupune că hrăni în mod eficient și regenerează unghiile deget chiar extrem de deteriorat.

manichiura japoneza poate fi realizată atât pentru bărbați și femei, deoarece nu lasa culoare, dar asigură o alimentație profundă. Procedura se face pe placa de unghii curățate și (este un plus) poate fi realizată prin noi înșine în izolarea caselor noastre. Secretul manichiura japoneza este metoda hranitoare de frecare polen. pastă îmbogățit cu ceară de albine restul de ingrediente este frecat în placa de unghii cu pile de unghii naturale . Tratamentul o singură dată trebuie să fie terminat cu colectarea de pulbere rămasă cu bucată moale de catifea. – ar trebui să blocheze toate substanțele din structura plăcii de unghii

Utilizarea eficientă a ceară de albine, vitamine și proprietăți de siliciu hrănitoare va aduce rezultate doar cu frecare regulate. Efecte vizibile veți vedea după mai mult sau mai puțin de 40 de minute de tratament, care ar trebui să fie repetat de patru ori în 2-3 săptămâni lacune. Este un mare plus de manichiura japoneza, deoarece tratamentele hrănitoare standard trebuie efectuate mult mai des.

Din păcate, există, de asemenea, contra-indicații spre utilizarea de manichiura japoneza . Această metodă trebuie să fie efectuat pe unghii bine oxigenate . Acesta este motivul pentru femeile care au pe baze regulate, uzura acrilic sau gel pe unghiile lor nu va fi capabil de a experimenta proprietăți benefice de manichiura japoneza. În cazul lor este necesar de câteva săptămâni de pauză între un alt stilizare cuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *