Imprimă un model pe unghiile tale cu Nailbot!

Iubitoarele de manichiură frumoasă și creativă sigur visează să se trezească într-o zi și să-și schimbe modelul unghiilor cu o baghetă magică. Sau poate cu câteva clickuri? Grație Preemadonna este posibil! Nailbot este o imprimantă inovatoare, la îndemână pentru unghii. Sună improbabil și chiar mai improbabilă este modul în care funcționează.

REVOLUTIE

Nailbot este un prim pas spre adevărata revoluție în afaceri cosmetice, pentru că introduce lume de manichiura perfecta pentru scena complet nou și chiar mai accesibile. In cativa ani inventii ca aceasta poate cu totul schimbare de manichiură așa cum o cunoaștem noi și cosmeticiene vor avea mai puțin de lucru. Deocamdată, în principal din cauza întreprinderilor foarte mari, le putem adăuga numai la lista noastră de dorințe.

De unde provine fenomenul Nailbot?

TEHNOLOGIE

Acest echipament modern, care a venit de la Preemadonna care se ocupă de robotica, nu este nimic altceva, dar dispozitiv de imprimare direct pe placa de unghii. În primul rând vopsea de unghii cu culoarea aleasă și apoi plasați unghia într-un loc dreapta pe imprimantă. După atașarea smartphone și alegerea modelului vă puteți continua imprimarea. Întreg manichiura dureaza numai câteva minute și nu există nici un risc de model strâmbă.

PRACTICALITATE

Aplicarea modelului nu a fost niciodată atât de simplu. Imprimanta Nailbot se poate imprima orice model din cantitate enormă de modele pregătit de Preemadonna sau o imagine încărcată din colecția privată a imaginii. Nailbot este foarte la îndemână, cooperează cu smartphone și este ușor de utilizat. Datorită ea putem avea emoticon, felie de pizza sau pene eficiente pe unghiile noastre. Imprimanta Nailbot va face sa va aplica modele pe manichiura de zi cu zi, fără nici un efort prea mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *