Golden Rose – culoare unghii ICE CHIC

Bomba manichiura de Anul Nou de la Golden Rose este incontestabil noua colectie GR Ice Chic în mai multe nuanțe. Blocat în sticlă, sticle cubice cu culori profunde și finisaj lucios, în versiunea cu brocart și fără ea. Are Ice Chic capabil de a crea foi de efect făgăduită de gheață pe unghii?

PALETA LARGA DE CULORI

Golden Rose a prezentat-o mai noua linie de lac de unghii, la sfarsitul anului trecut. Cu anotimpurile calde viitoare în minte, marca a venit cu oferta de lacuri de unghii, în paleta surprinzător de largă de culori. Putem alege din 82 culori și nuanțe. Vom găsi pe gheață chic în nuanțe de bej, roz, violet, maro, roșu, albastru, gri și negru. In oferta sunt Golden Rose Ice Chic cu lacurile de unghii foaie de efect gheață , dar, de asemenea, puține pentru lustruirea brocart. Din păcate, alegerea este săracă în verde – Golden Rose propune numai pe gheață Chic în mare, de culoare verde (nr73) și brocart de gheață chic în umbra subtilă de verde (nr 104).

FORMULA DURABILA

Golden Rose Ice Chic este în funcție de linia de brand de unghii colorate de lustruit, care va supraviețui pe piață, datorită a două proprietăți – luciu neobișnuit și efect de lungă durată fără a fi necesară haina de sus. Aplicarea de lacuri de unghii Ice Chic va da un efect al plăcii de unghii foarte netedă și lucioasă. Golden Rose compară cu foaia de efect de gheață cu culoare limpede cristal.

FORMULA ICE CHIC

Golden Rose Ice Chic Unghii de culori sunt pentru lustruirea plasate în flacoane 0,4 sticlă Oz, care, cu forma si aspectul transparent, seamănă cu cuburi de gheata. Ea se poate referi la numele și efectul „polishuri înghețați”. Pentru aplicații dedicate este regulat perie dimensiune, care poate fi prea subțire și mici pe placa de unghii. Chic gheață de unghii au lustruieste grosime medie de consistență

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *