Cum să realizezi un machiaj de camuflaj?

Modificări de culoare, cercurile intunecate din jurul ochilor, viță de vie de paianjen – sunt acele probleme ale pielii tale la fel de bine? Dacă da, atunci cu siguranță ar trebui să învețe cum să efectueze camuflaj make-up. Aceasta va ajuta să acopere toate imperfecțiunile și să dea look-ul natural al pielii și frumos.

Cum să alegi tonul corect al ffondului de ten?

Acest lucru își bazează cunoștințele de make-up și regula numărul unu vreodată make-up. Alegerea de ton fundație determină efectul final. Cum de a alege apoi pe cel potrivit? fondul de ten trebuie sa fie una sau două tonuri mai deschise decât tonul pielii actuale. Este important să vă asigurați că se contopeste perfect cu pielea – trebuie să-l verifice. Cum să faci asta? Aceasta este o în cazul în care cele mai multe femei fac mare greșeală, pentru că ei o aleg în funcție de culoarea pielii lor încheietura mâinii! Este clar că nu va purta-o pe această parte a corpului. Ar trebui să verificați culoarea pe maxilar sau bărbie piele. Aplică cantități mici de fundație în tonuri diferite și așteptați câteva minute. În acest timp, produsul ar trebui să fuzioneze cu culoarea.

Tipuri de piele vs. fond de ten

La fel de important este să se potrivească cu fundația tipului de piele. De ce? Nu este vorba doar de frumos efect. Sanatatea ta este de valoare, de asemenea. Fundația ar trebui să aibă astfel de proprietăți care se potrivesc nevoilor pielii tale. Așa că fundație hidratare este cel mai bun pentru pielea uscată și sensibilă și fundație cu nici un ulei este cel mai bun pentru tenul gras și acnee. În cazul în care nu va fi corect aleasă este posibil să apară iritații ale pielii, erupții cutanate și uscăciune.

Cu cât mai puțin cu atât mai bine

În cazul în care credeți că aplicați mai bine mai fundație, atunci nici măcar nu știu greșit ești! strat gros de fond de ten se va separa în mod semnificativ de la linia maxilarului, aduna in pori, face frotiuri inestetice și te fac să arăți mai în vârstă. Pentru a acoperi imperfecțiunile aveți nevoie doar de o cantitate mică de fundație bună. Pe cosuri simple și pete se aplică unele corector.

Anticearcăn

Fundația este doar unul dintre produsele cosmetice pe care le folosim pentru camuflaj make-up. Posibil să aveți nevoie, de asemenea, unele corector de un ton mai deschis decât fondul de ten. Anticearcan ne va ajuta să acopere toate cercurile intunecate din jurul ochilor, viță de vie de paianjen, pete si cosuri. Anticearcan textura ar trebui să fie alese în funcție de tipul de piele, anotimp al anului și tipul de fond de ten. Este important pentru toate produsele cosmetice se potrivesc perfect reciproc pentru pielea noastra de a arata perfect.

Cum să realizezi un machiaj de camuflaj să dureze?

Cel mai bun mod de a face acest lucru este aplicarea de pudră sau translucide matifiere. Ambele vor fuziona cu culoarea fundație și piele. Cele mai multe pulberi au multe minerale, vitamine si substante nutritive, care pot ajuta cu imperfecțiuni și extrem de a schimba aspectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *