Cum funcționează Crema Avansată Time Zone de la Estee Lauder?

Estee Lauder ne-a surprins cu o altă linie de produse cosmetice anti-rid – Advanced Time Zone. Se compune din trei produse: crema de noapte, crema de zi cu SPF 15 și crema de ochi. Vor dovedi a fi eficiente?

Advanced Time Zone de noapte este în primul rând de produse cosmetice de la Estee Lauder linie noua. Acesta este dedicat pentru toate tipurile de piele. Ar trebui să fie utilizat în seara pentru ca cosmetice pentru a lucra mai repede și mai eficient regenera pielea. Crema aplatizeaza ridurile, imbunatateste tulpina si tonifiere a pielii, profund hidratează și scoate în evidență pielea. produs Estee Lauder a fost testat dermatologic și nu provoacă acnee sau bloca porii.

Advanced Time Zone cu SPF 15 este recomandat pentru ten normal, cu semne de combinație sau piele uscată. Ea stimulează producția de colagen și acid hialuronic. Ea are consistență ușoară, astfel încât aceasta se aplică ușor, absoarbe rapid și nu lasă strat gras, – poate fi folosit ca bază pentru machiaj. Aceasta crema de la Estee Lauder este format din SPF 15, care protejează pielea împotriva decolorări, ridurilor si arsurile solare.

Ultima dinlinia Advanced Time Zone este crema de ochi. Acesta poate fi folosit de către toate femeile, nici un tip de piele indiferent de vârstă sau. Cosmetice reduce ridurile (inclusiv ciori picioare), cercurile intunecate din jurul ochilor si pungile cauzate de oboseală și de îngrijire a pielii necorespunzătoare. Ar trebui să se aplice în dimineața și / sau seara pe pielea din zona ochilor. Estee Lauder cosmetice nu ar trebui sa cauzeze iritatii – deoarece a fost testat oftalmologic.

Cosmetice avansate de timp Zone de Estee Lauder au borcane violet. Creme de zi și de noapte au 50ml / 1.7 Oz. (Ultima poate fi, de asemenea, cumparat in / 1 Oz. Versiune 30ml mai mici). Cu toate acestea, crema de ochi are 15ml / 0,5 Oz. borcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *