Colecția OPI New Orleans – Ojă multicolora pentru primavara 2016

Primavara viitoare se prezinta cu adevarat colorate în colecțiile de designeri și unele dintre cele mai populare branduri. Primim o multime de anunțuri de cosmetice în pastel și culori intense, profunde, vii și însorite. Ce-a pregătit pentru noi OPI de cuie pentru primăvara 2016? Ce unghii va guverna pentru lustruirea această primăvară viitoare în colecția New Orleans?

OPI este o lume cunoscută la nivel de brand de manipulare de fabricație și vânzarea de lacuri de unghii. În oferta lor bogată au aproape 300 de culori de produse de unghii, care nu numai că au luciu frumos, dar sunt, de asemenea, rezistent la uzura. Lacurile de unghii OPI sunt favorite ale celor mai mari celebrități. Acestea sunt o sursă de inspirație pentru stiliști și designeri, pentru că în fiecare flacon este ascuns promisiune de stil atemporal și perfecțiune. Va New Orleans Colectia fi la fel?

Cele mai noi unghii lustruiește de colectare de la OPI Cuie pentru primavara viitoare a douăsprezece culori noi inspirate de caracterul din New Orleans Acest oraș este energic, prietenos, plin de farmec, sună ca jazz-ul și miroase mare de cafea – iar acum a devenit o sursă de inspirație pentru a crea lac de colectare poloneză cu același caracter. Doisprezece culori noi din Colectia New Orleans, ar trebui să fie un tribut adus un spirit extraordinar de unul din multele orașului Louisiana. Pot să vă simțiți jazz-ul într-o culoare?

OPI New Orleans Colectia este o linie de douăsprezece noi lacuri de unghii, care va fi disponibil în două versiuni. lacuri de unghii, va fi în vânzare în versiunea clasică și în GelColour de sistem OPI . Ce culori va vom găsi în colecția?

  1. Let Me Bayou o băutură – pulbere subtil roz
  2. Humidi-ceai – maro deschis în umbra de cafea alba
  3. Suzi cuie New Orleans – profund, roz
  4. clasic I manicura pentru margele – intens violet
  5. Spare Me a French Quarter – prune
  6. Este o Bad Muffuletta – zmeura
  7. Eu intrat într-un Jam-balaya – întuneric pulbere roz
  8. Crawfishin pentru un Complimentafli – bej in nuanta de roz
  9. Ia-o chiar pe Bourbon – gri clasic
  10. Sunt Sooo swamped – intens, verde adânc
  11. bogat fete – Po-Boys – umbra profundă de cer albastru
  12. Afișați-ne sfaturi – albastru în umbra de violet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *