Cele mai bune 3 produse! Măștile de păr cu cheratină recomandate de profesioniști

Doriți să vă îmbunătățiți aspectul și condiția generală a părului, dar nu aveți nici cea mai vagă idee ce produs de păr să alegeți? Disponibilitatea măștilor pentru păr deteriorat este, în prezent, atât de ridicată încât este foarte dificil să ne hotărâm pe care să o alegem. Alegerea este simplă doar dacă știți care sunt cele mai bune 3 măști de păr recomandate de profesioniști

Unde ar trebui să începeți când observați că părul dumneavoastră devin uscat, fragil și predispus la rupere? Mai întâi, trebuie să determinați cauzele și să le eliminați.

Cauzele ruperii părului

Există numeroși factori care slăbesc părul. Câteodată, este doar o consecință a stării generale nefavorabile, de ex. în timpul schimbărilor de sezon, dar de cele mai multe ori, neglijența și lipsa de cunoștințe subminează sănătatea părului.

Cauzele frecvente ale deteriorării părului includ:

  • lipsa protecției UV, care rezultă în arderea straturilor externe și interne ale părului de către soare
  • descurcarea părului ud și tragerea părului în timpul perierii
  • dormitul cu părul lăsat, ud
  • îndreptarea și ondularea excesivă a părului la temperaturi ridicate
  • vopsirea și oxigenarea excesivă și necorespunzătoare
  • adoptarea unei alimentații neechilibrate care duce la un deficit de substanțe nutritive
  • lipsa tratamentelor de hidratare care sigilează apa în interiorul părului

Cum se repară părul deteriorat

Indiferent de cauza deteriorării, există câteva măsuri pe care le puteți adopta pentru a-l repara, care, din fericire, nu includ tunderea părului scurt. Înainte de a vizita coaforul, cel mai indicat este să eliminați toate cauzale care deteriorează părul (de ex. mersul la culcare cu un coc lăsat sau reducerea procedurilor de oxigenare) și să vă asigurați că toate nevoile părului sunt satisfăcute, inclusiv: hidratare, hrănire și protecție. Nu în ultimul rând, schimbarea stilului de viață poate fi, de asemenea, benefică deoarece nici deficitul de substanțe nutritive și nici stesul nu au o influență pozitivă asupra aspectului fizic. 

În orice caz, cel mai eficient mod de a repara părul deteriorat este aplicarea produselor cosmetice potrivite, precum măștile pentru păr deteriorat. Ce ar trebui să conțină? În primul rând, ar trebui să fie bogate în cheratină, alte proteine, peptide și ceramide, precum și un amestec de substanțe nutritive. Acest tip de mască de păr folosită după șamponare poate reda sănătatea și rezistența părului obosit. Un astfel de produs este eficient deoarece acționează din interior, reconstruind părul. 

Măștile de păr cu cheratină

Ce mască de păr cu cheratină să alegeți? Într-adevăr, alegerea corectă poate fi destul de dificilă deoarece, în prezent, aproape toate mărcile oferă produse concepute pentru părul deteriorat care necesită un tratament de reparare în profunzime. Pe de o parte, disponibilitatea unei game atât de variate de produse este o binecuvântare, însă pe de altă parte, poate fi un dezavantaj. 

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune măști de păr cu cheratină, aflați care sunt propunerile noastre. Mai jos, veți găsi măștile de păr recomandate de profesioniști – calitate, eficacitate și formule care vă vor uimi!

(1) Nanoil Keratin Hair Mask – mască pentru păr deteriorat cu cheratină hidrolizată și pantenol

Nanoil Keratin Hair Mask
website-ul produsului: www.nanoil.ro

Cantitate: 10.1 fl. oz. / 300 ml

Pentru: păr deshidratat, deteriorat, fragil, predispus la rupere, despicare, electrizare, slăbit, tern și subțire

O mască de păr adorată de femeile din toată lumea. Recomandată de profesioniști și utilizată în cele mai bune salone de coafură, Nanoil Keratin Hair Mask combină îngrijirea de cea mai bună calitate și efectele maxime. Cheratina hidrolizată și pantenolul inversează deteriorarea pe toată lungimea tulpinii firului de păr, îmbunătățind treptat aspectul părului în fiecare zi. Cu Nanoil Keratin Hair Mask, veți obține mai multă strălucire, o culoare mai intensă și mai multă rezistență. Formula ușoară abundă în cele mai bune substanțe pentru păr. De aceea, masca acționează încă de la prima aplicare, facilitând perierea părului. Dacă doriți să obțineți un efect wow, masca de păr bogată în cheratină de la Nanoil este o soluție care vă îndeplinește nevoile 100%.

(2) Kérastase, Résistance Masque Force Architecte – mască reparatorie pentru păr slăbit și deteriorat

Cantitate: 6.76 fl.oz. / 200 ml

Pentru: păr slăbit, deteriorat, despicat, fragil și problematic

Una dintre mărcile folosite frecvent în saloanele profesionale de coafură este Kerastase, care, evident, include în oferta sa și o mască pentru părul deteriorat. Este un produs mai scump, care se consumă mult mai rapid din cauza cantității mai mici. Totuși, Masque Force Architecte conține două ingrediente recomadate pentru părul slăbit: cheratina și ceramidele, însoțite de complexul Resurrection Sap care revitalizează și redă rezistența părului. Această mască este surprinzător de eficientă în prevenirea despicării vârfurilor, accelerarea proceselor auto-reparatorii, precum și facilitatea perierii și stilizării părului.

(3) Schwarzkopf, BlondMe Keratin Restore Bonding Mask – mască de regenerare a legăturilor de cheratină din păr

Cantitate: 16.9 fl. oz. / 500 ml

Pentru: păr deteriorat prin vopsire, oxigenat, fin, deshidratat, fragil și lipsit de strălucire

În cazul părului oxigenat sau vopsit, profesioniștii recomandă produsul Schwarzkopf BlondMe. Datorită cheratinei și citratului de magneziu, puteți reconstrui din confortul casei legăturile rupte din interiorul părului care s-au deteriorat în timpul vopsirii. În plus, această mască echilibrează pH-ul scalpului și reduce ruperea părului. De reținut este că acest produs este conceput pentru părul oxigenat, prin urmare, nu este un tratament obișnuit de reparare pentru toate texturile de păr. Avantajul major, totuși, este că produsul BlondMe Keratin Restore Bonding Mask este comercializat într-un recipient mare, însă și prețul este la fel de mare.

Este rândul vostru – ce mască pentru păr deteriorat veți alege?