Cea de a doua viață a ambalajelor produselor cosmetice

Unii oameni colecta timbre alte carduri de fotbal. Femeile se colectează în principal produse cosmetice si make-up perii. Cu toate acestea, există și oameni care colectează ambalaje produse cosmetice „. Ce putem să le folosim și cum arata a doua viata lor?

Tonic și sticle de apă micelare se pot folosi home-made frecare pentru păr sau alte produse cosmetice. De obicei, aceste sticle au plută, capac sau o gaură mică, care simplifică doza. Aplicarea produsului pe de o parte, iar apoi pe scalp devine foarte ușor. Ce este mai mult, dimensiunea sticlelor este perfect pentru cosmetice DIY, deoarece data expirării lor este destul de limitată. sticle mici pot fi, de asemenea, utile în timpul călătoriilor. Ei nu vor lua mult spațiu în geantă vanitatea sau bagajele de mână și ceea ce este mai important să puteți potrivi în ele suficient de fluid pentru un week-end cu prietenii.

Pachetele cu pompă și atomizor sunt foarte la îndemână. Noi putem turna în ele cu gel sau lotiune de duș pentru utilizare mai confortabilă. Pompa precum atomizor va doza cu precizie numarul de produse cosmetice. Pentru o baie și se spală, de obicei, se confruntă cu o singură doză este suficientă. În plus, ambalajele cu atomizor sunt mari pentru păr și piele ceață casă.

Sticle cu picătură din sticlă sunt un alt lucru util. Este posibil să le găsiți utile în timp ce aplicarea de uleiuri asupra părului și a pielii feței. Puteți turna ulei de produse cosmetice din sticla mare la cea mai mică, cu picătură de sticlă și o astfel de aplicator va ușura extragerea cosmetic. Este important să se găsească sticla dreapta cu picatura de lucru din sticlă.

ambalaje mici după ochi umbre, crema de ochi si anticearcan sunt întotdeauna utile. În general, acestea sunt, de obicei, borcane mici și într-adevăr destul. Este adevărat că nu se vor potrivi cantități mari de noi produse cosmetice, dar se va potrivi perfect pentru orice geantă sau buzunar vanitatea sac. In borcane puteți pune home-made buze-luciu, frecat de buze sau diamente pentru unghii.

Păstrați pachet de pulbere cu sortator mai mult timp. Anumite pulberi au ambalaje teribil – din material plastic, de slabă calitate, iar capacul este de multe ori peste cap. De aceea aici să luăm pudra noastră preferată și puneți-l în ambalajele realizate din materiale solide. Chiar mai bine dacă acest ambalaj a avut sortator. Acest element mic va face make-up mult mai ușor și vă va ajuta să mențină sac vanitatea curat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *