Ce spune culoarea manichiurii tale despre tine?

În timp ce alegerea lacului de unghii noi întotdeauna luăm în considerare câteva variabile – începând cu sezonul anului și temperatura, prin culoare și stilizare sau ocazie unui temperament și în special, condiție fizică bună ziua. Cei mai mulți dintre noi au culorile lor preferate pe care le aleg de obicei. Hai să vedem ce culoarea unghiile spune despre caracterul nostru.

Culoare lac de unghii: ROZ

Culoarea roz este adesea selectat de către femei, cărora le place girly stilizare, accesorii si accente. Femeile cu lac de unghii roz poate fi uneori copilăros, dar de foarte multe ori ele sunt optimiștii protectori, cărora le place să se distreze.

Culoare lac de unghii: PORTOCALIU

Culorile luminoase sunt un domeniu al optimiștilor. Femeie care poarta portocaliu lac de unghii pe unghii ei întotdeauna vede paharul pe jumătate plin. Această femeie este creativ, are o mulțime de energie și nu se teme de asumarea unor riscuri.

Culoare lac de unghii: VIOLET

Manichiura Violet este un semn de creativitate și imaginație bogată printre oameni ambițioși. Este, de asemenea, un domeniu de oameni care în viața lor urmează guidances spirituale, care nu sunt neapărat legate cu religia.

Culoare lac de unghii: GRI

Culoarea gri este pe linia dintre alb-negru, așa că a ales mai bună voie de către persoanele care au probleme cu luarea unei decizii sau tânjesc după ceva.

Culoare lac de unghii: ALBASTRU

Toate nuanțele de albastru sunt culori de oameni în valoare de încredere, loial și de încredere. Albastru manichiura poate însemna, de asemenea, încredere, onestitate și femeile foarte conștiente de sine, cu valori stabile.

Culoare lac de unghii:GALBEN

Fiecare culoare este soare conotate cu fericire și noroc. Femeile care poarta lac de unghii galben doresc să arate că ei sunt optimiști, care nu se tem să ia viața la maxim. Uneori, aceasta poate însemna noi începuturi.

Culoare lac de unghii:ROSU

Se spune de obicei ca unghiile rosii sunt un domeniu al femeilor pasionați și încrezători care acționează asupra impulsurilor. Culoarea roșie este, de obicei, purtat de oameni cu temperament fierbinte.

Culoare lac de unghii: ALB

alb perfect, în versiunea minimalista este un simbol de puritate si inocenta. Femeile cu manichiura alb sunt, fără îndoială, pedantului care iubesc ordinea. Femeile cu această culoare pe unghiile lor sunt frumos și face cu ușurință prieteni.

Culoare lac de unghii: NEGRU

manichiura neagra inseamna mister. Eleganță și rezistență ascunsă în această culoare poate un semn de persoana cu caracter complicat și o mulțime de curaj.

Culoare lac de unghii: BEJ

manichiura nud este un clasic foarte caracteristic pentru femei inteligente și independente, cărora le place soluții universale și situații ușor. Femeile cu acest manichiura sunt prietenoase si deschise.

Culoare lac unghii: AURIU

Manichiura aurie este foarte rara. Poate pentru că auriul este culoarea castigatorilor, a oamenilor cu o ambitie naturala, sofisticati, cu o puternica motivatie si nevoie de rivalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *