Vopsirea spectaculară a părului cu ColorCuts Thermal Foam Strips

Benzile ColorCuts sunt un accesoriu revoluționar pentru salonul dumneavoastră de coafură.

Benzile vă permit să obțineți rapid rezultate spectaculare de vopsire pe mai multe niveluri. Benzile termice de spumă pot eficientiza fluxul de muncă și vă vor impresiona clientele.

Marca malteză ColorCuts creează accesorii profesionale și ecologice de coafură care oferă salonului dumneavoastră o notă de lux și unicitate. Calitatea superioară a produselor combină tehnologia cu îngrijirea mediului. Materialul durabil nu alunecă din păr, făcând astfel benzile utile în crearea unor tehnici precum ombre, sombre, dar și în timpul decolorării, șuvițării și oricăror alte tehnici.

ColorCuts – benzi de spumă practice și plăcute la vedere

Highlighting Foam Strips sunt confecționate din material puternic, ușor și termic. Acționează bine atât pentru părul lung, cât și pentru cel scurt și impresioanză prin diferite culori. Oferă estetică maximă în timpul procedurii de vopsire, dar și facilitează muncă atunci când aplicați mai multe vopsele și nu doriți să le amestecați.

învelișuri din spumă de vopsire

Benzile sunt tăiate în prealabil și sunt comercializate într-o cutie practică pentru a asigura scoaterea facilă a fiecărei benzi. Astfel, nu mai este nevoie să pierdem timpul cu tăierea obositoare a foliilor foșnitoare din aluminiu.

Benzile din spumă sunt utile pentru vopsirea multistratificată și minimalizează riscul deteriorării. Benzile nu trag părul, nu provoacă deteriorare termică sau mecanică, previn supraîncălzirea părului și sunt reutilizabile. După folosire, spălați-le, pur și simplu, la mașina de spălat și reutilizați-le.

Benzile de spumă sunt aderente în contact cu produsele de vopsire, astfel încât nu alunecă din păr. Benzile măsoară 100×305 mm și pot fi tăiate și îndoite după preferințe. Sunt confecționate din material 80% reciclat și sunt reciclabile.

învelișuri de șuvițare

Highlighting Foam Strips from ColorCuts

Aceste benzi precise oferă control 100% asupra procedurii de vopsire și reduc timpul de vopsire la jumătate. Asigură circulația aerului între straturi pentru a minimaliza riscul deteriorării. Puteți efectua orice retușări, deoarece învelișul semitransparent vă permite să observați progresul schimbării culorii.

Materialul moale și flexibil se adaptează cu ușurință părului. Aspectul estetic al benzilor nu se poate compara cu cel al foliilor din aluminiu. Accesoriu este potrivit pentru toate lungimile de păr și intensifică efectul de vopsire pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

Vopsirea părului este cel mai popular tratament, iar Highlighting Foam Strips vă permite să efectuați orice tehnică de vopsire. Rezultatele precise și uniforme pot atrage mulți clienți noi. Cutia conține 200 de benzi, care vor fi suficiente pentru numeroase aplicări și permit aplicarea precisă a vopselei chiar și în zonele greu accesibile.

Vopsirea mai rapidă a părului cu ColorCuts

Benzile biodegradabile asigură un nivel ridicat de igienă și maximum de confort. După spălare, își mențin eficacitatea și calitatea. Ambalajul reutilizabil fac procedura de vopsire mai rapidă și mai eficientă.

ColorCuts este o macă revoluționară în lumea coafurii, care a câștigat deja încrederea a mii de profesioniști din toată lumea. Combinația de inovație, estetică și îngrijire a mediului oferă rezultate uimitoare.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul oficial – colorcuts.mt