Sprâncene subțiri și rare? Alegeți Nanobrow Eyebrow Pomade!

 Descoperiți produsul unic Nanobrow Eyebrow Pomade și creați un machiaj perfect de sprâncene – chiar dacă aveți sprâncenele rare și subțiri! Datorită formulei sale cremoase și finisajului durabil, puteți crea fără efort aspecte la modă de sprâncene și vă puteți intensifica frumusețea naturală. Obțineți forma visată de sprâncene cu această pomadă rezistentă la apă.

Cum acționează Nanobrow Eyebrow Pomade?

  • Camuflează golurile și umple zonele rare pentru a crea sprâncene voluminoase, adăugând în același timp o culoare intensă
  • Vă permite să creați linii precum firele de păr care imită sprâncenele reale
  • Întărește sprâncenele și adaugă strălucire, menținându-le condiția optimă.

Pomada Nanobrow este o opțiune minunată pentru oricine dorește sprâncene definite și pline cu o formă perfectă. Cu nuanța și finisajul potrivite, puteți crea o varietate de aspecte de machiaj care să se potriveascî stilului dumneavoastră – de zi și de seară.

Doriți să obțineți sprâncene definite, pline și simetrice – Nanobrow Eyebrow Pomade este exact produsul de care aveți nevoie. Puteți folosi acest produs versatil de sprâncene pentru a umple zonele rare și golurile din sprâncene, crea un machiaj natural și defini delicat sprâncenele, dar și crea aspecte mai accentuate. Vă permite să trasați linii precum firul de păr sau să umpleți întreaga sprânceană cu culoare.

Nanobrow Eyebrow Pomade – pomadă de sprâncene

Disponibil in mai multe culori: 

De ce Nanobrow Eyebrow Pomade? Unele pomezi de sprâncene de pe piață oferă un finisaj extrem de mat și o formulă uscată, în timp ce altele sunt foarte grase și non-durabile. Pomada Nanobrow este un produs rezistent la apă pentru stilizarea zilnică a sprâncenelor, ceea ce oferă îngrijire adițională sprâncenelor. Baza sa este ceara de carnauba, o ceară naturală pe bază de plante care hidratează sprâncenele și adaugă strălucire. Datorită conținutului de argilă albă calmantă, pomdada de sprâncene Nanobrow este delicată la nivelul pielii sensibile și problematice.

Pomada de sprâncene Nanobrow este disponibilă în 3 nuanțe diferite, astfel încât o puteți alege pe cea potrivită pentru culoarea sprâncenelor voastre, de la blond la șaten. Este important să alegeți o nuanță care se potrivește cel mai bine culorii naturale a sprâncenelor. Dacă nu sunteți sigure pe care să o alegeți, cel mai indicat este să optați pentru o nuanță ceva mai deschisă decât culoarea naturală a sprâncenelor voastre. 

machiaj de sprâncene

Cum să vă umpleți sprâncenele cu Nanobrow Eyebrow Pomade?

  1. Periați sprâncenele cu o periuță sau un pieptăne.
  2. Folosiți o pensulă înclinată pentru a aplica pomada de sprâncene. Definiți liniile superioare și inferioare ale sprâncenelor.
  3. Când umpleți sprâncenele cu culoare, aplicați produsul prin mișcări scurte, urmând direcția de creștere a sprâncenelor – această oferă un aspect mai natural. Rețineți să începeți cu o cantitate mică de produs și să adăugați mai mult dacă este necesar.
  4. Eliminați excesul de pomadă cu o periuță sau un pieptăne.
  5. În cele din urmă, fixați machiajul de sprâncene cu un gel transparent. Aceasta vă va ajuta să fixați pomada toată ziua și să adăugați volum sprâncenelor.

Nanobrow Eyebrow Pomade – de unde să o achiziționați? O puteți găsi pe nanobrow.ro.