SPA cu Piatră Caldă – Întâmpină-ți trupul cu o călătorie spa unică

Ce e Ganban’yoku?

Ganban’yoku are originea în Japonia și se traduce literalmente ca „placare a pietrelor”. Are o vechime de aproximativ 300 de ani și este folosit de milioane de japonezi ca modalitate naturală de a îmbunătăți starea de sănătate și de a se relaxa.

Ganban’yoku se bazează pe faptul că corpul poate absorbi energia pozitivă transmisă de piatra caldă. Placarea de piatră caldă, pe o pernă sau pe un pat de sare, pe combinat cu aromaterapie cu uleiuri esențiale și masaj, îmbogățește experiența de relaxare și promovează binedispunerea.

Procesul de terapie prin piatră caldă se numește hidroterapie. Acesta presupune menținerea constantă a unei temperaturi regulate pe piele și în organism. Acest lucru ajută organismul să-și mențină starea de echilibru.

Beneficiile SPA cu Piatră Caldă

SPA-ul cu piatra caldă vine cu mulți beneficii pentru sănătate și relaxare. Iată câteva dintre acești beneficii:

 • Simțiți o relaxare profundă a corpului și a minții.
 • Ceea ce este mai profund decât o ședință de masaj sau joacă de plajă în ocean.
 • Vă ajută să vă relaxați și să vă întoarceți la echilibrul energiei interioare.
 • Favorizează somnul – aceasta este o stare necesară pentru ca mintea să se poată recupera și pentru corp să-și refacă echilibrul energetic și să revină la starea de sănătate.
 • Ajungeți la un sentiment de echilibru emoțional.
 • Ajută corpul să absoarbă fluidele mai repede.
 • Este un mod natural și relaxant de a arde calorii.
 • Promovează eliminarea toxinelor și a deseurilor din corp.
 • Stimulează circulația sângelui.
 • Promovează creșterea energiei și a vitalității.
 • Îmbunătățește starea generală de sănătate.

În plus, SPA-ul cu piatră caldă promovează îmbunătățirea elasticității pielii și promovează să vă simțiți și mai apropiați de natură.

Cum se desfășoară o ședință de SPA cu Piatră Caldă?

La un SPA cu piatră caldă, pacientul va fi așezat pe un pat de sare sau pe-o pernă pe care să poată fi încălzită piatra caldă. Înainte de începerea tratamentului, specialistul în SPA va discuta cu pacientul despre cea mai bună temperatură a pietrei calde.

După aceea, pacientul este așezat pe piatra caldă, iar specialistul începe tratamentul, folosind schimbări de temperatură. Acest tratament poate dura până la o oră și jumătate, în funcție de preferințele pacientului și de starea lui de sănătate.

În timpul tratamentului, veterinarul se concentrează pe zonele tensionate ale corpului, iar energia pozitivă din piatra caldă atinge stratul muscular conectat și ajută la stârpirea durerii și a disconfortului.

Ce suplimente fac parte din tratamentul SPA cu Piatră Caldă?

În plus față de folosirea pietrei calde, există și alte suplimente care fac parte din tratamentul SPA cu piatră caldă. Aceste suplimente includ jocuri de lumină și muzică, aromaterapie și terapie cu masaj cu uleiuri speciale.

Șederea în sala de tratament se însoțe