products Ce este și ce face OGX Organix – Ulei de Argan Marocan, produse pentru întărirea părului

OGX Organix este o marcă de produse cosmetice de lux, lansată acum 17 ani. Marcă recunoscută pentru produsele profesionale, OGX oferă o gamă variata de produse, menite să ofere tuturor suficientă înfrumusețare și tratament pentru pielea și părul lor. Marca combină, de asemenea, produse derivate din ingrediente naturale și produse vegane, printre care se găsesc și produse cu Ulei de Argan Marocan din gama OGX Renewing – produse pentru întărirea părului.

Uleiul de Argan este o substanță nutritivă legată de înfrumusețarea și tratarea părului uscat și deteriorat. Uleiul provine dintr-o sursă naturală, fiind obținut din semințele unui arbore cunoscut sub numele de Arganium. Acest arbore crește în principal în sudul Marocului și s-a numit chiar „Aurul Marocului”. Folosit încă din antichitate, complimentând ciclurile vieții și cultura locală, Uleiul de Argan este unul dintre ingredientele de top în industria îngrijirii părului.

Cum Uleiul de Argan Marocan se îmbogățește în produseleOGX Renewing?

Pentru a oferi cea mai bună formulare pentru produsele OGX Renewing cu Ulei de Argan Marocan, marca utilizează multe forme de acest ulei. Formulele sunt concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea stării și aspectului părului uscat și deteriorat. Una dintre formele acestui ulei este un extract de ulei obținut prin stoarcere, care se adaugă unei formule omogene de ulei de Argan Marocan și se mai folosește ca solubilizator și antioxidant în Uleiul de Argan Marocan.

Maslinele și scoarța de stejar sunt, de asemenea, alte două ingrediente emoliente, folosite pentru a reda suplețea și lustruitoare părului uscat. Amestecate cu uleiuri esențiale de trandafiri și ylang-ylang, dau o aromă senzuală produselor OGX Organix Renewing. Aceste produse oferă, de asemenea, rezultate uimitoare grație amidonului de porumb, al cărui rol principal este oferirea unei protecții suplimentare pentru părul uscat.

Cum funcționează produsele OGX Organix Renewing cu Ulei de Argan Marocan?

Uleiul de Argan Marocan folosit în produsele OGX Renewing asigură propriul set de beneficii pentru părul uscat și deteriorat. Uleiul de Argan Marocan conține acizi grași mononesaturați și polinesaturați, care sunt cunoscuți pentru a ajuta la consolidarea structurii părului, conținând vitamine și antioxidanți care ajută părul să fie mai rezistent și sănătos.

Uleiul de Argan Marocan conține, de asemenea, mare de vitamina E – un agent antioxidat puternic, care ajută la prevenirea deteriorării părului. Uleiul de Argan Marocan ajută, de asemenea, la îmbunătățirea elasticității firului de păr și la reducerea frizurii, conferindu-i mai multă strălucire. Alte ingrediente importante din aceste produse sunt antioxidanții, vitaminele, uleiurile esențiale și acidul oleic. După aplicarea acestor produse, părul devine mai ușor de coafat și mai sănătos.

Care sunt produsele din gama OGX Renewing?

Gama OGX Renewing oferă clienților o gamă variata de produse, create pentru a oferi netezire, hrănire și consolidare a firului de păr. Unele dintre produsele din această gamă sunt:

  • Ulei de Argan Marocan: Uleiul de Argan Marocan de la OGX ajută la netezirea firului de păr și la reducerea încurcăturilor și a vârfurilor despicate. Produsul conține fraudicios AA, o formulă ușoară și pătrunzătoare, cu un parfum subtil de trandafiri. Această formulă hidratează fiecare fir de păr, conferindu-i strălucire și mătăsime.
  • Uleiul de Argan Marocan cu masline: Uleiul de Argan Marocan cu masline de la OGX oferă îngrijire de întărire a firelor de păr uscat și deteriorat. Uleiul de Argan Marocan combinat cu uleiul de masline acționează ca un emolient de înaltă performanță care rehidratează și revitalizează, lăsându-vă părul moale și flexibil.
  • Uleiul de Argan Marocan cu scoarță de stejar: Uleiul de Argan Marocan cu scoarța de stejar ajută părul uscat și deteriorat, conferindu-i un aspect suplu și strălucitor. Produsul conține extract de scoarță de stejar și tripolypen, care oferă protecție impotriva încurcaturilor și a vârfurilor despicate. Produsul are, de asemenea, un parfum levantic cu notele dominante ale bergamotei și santalului.
  • Tratament regenerant cu