Pastrați Tenul Meu Fără Defecte cu Favoriții Meu de Îngrijirea Feței

Îngrijirea tenului este un subiect de discuție destul de intens și ține de ani buni. Aceasta nu este doar o parte importantă a mode prodului meu, dar, mai mult decât atât, este o modalitate de a-mi menține o piele frumoasă și sănătoasă. Totul porneste de la ștergerea tenului, fără a uita de subiectul rutinii de ingrijire a pielii, care include produsele pe care le folosesc. Am experimentat produse dintre cele mai variate și au existat și momente când am descoperit produse care mi s-au potrivit perfect.

În acest articol, o să-mi împărtășesc mai bine spus, ”secretele” mele de îngrijire a feței și m-am gândit să încep cu produsele pe care le folosesc și până la remedii și trucuri pe care le-am descoperit pe drum. Așadar, înainte să trec la lista mea de produse, ar fi bine dacă ar fiți informați despre ce tip de ten am: sunt la început de 30 de ani și am un ten deshidratat, mixt și sensibil, cu câteva pete pigmentare pe obraji și fața, precum și cu câteva riduri fine.

Primul meu pas la îngrijirea tenului meu, este curățarea. Acest pas principa consta din doua produse. În primul rând, folosesc o soluție micelară, pe care o aplic dimineață și seara, cu ajutorul unei dischete demachiante. Aceasta curăță și șterge în profunzime, îndepărtând surplusul de sebum și ținând impuritățile la distanță. Preferatul meu e soluția micelară de la Avène.

În al doilea rând, aplic un gel purificator doar seara. Acesta ajută foarte mult atât la curatarea tenului, cât și la descuamarea celulelor morte. Am încredere în astfel de produse și prefer să le ales când vine vorba despre curatarea tenului meu. Acesta îmi ofera rezultatul pe care îl doresc și rezultatele sunt vizibile încă de la primele folosiri și de aceea am ales să folosesc kitul cu gel purificator Natural Delicate de la Apivita.

După curățare, trec la următorul pas, suplimentarea. Aici intră hidratarea tenului meu. Îmi plac produsele care sunt mai intense, chiar dacă au consistență de gel. Atunci când vine vorba de hidratare, am optat pentru tratamentul intensiv Hydrabio Serum de la Bioderma. Aplic aceasta dimineața și seara, după ce am curatat cu grija tenul. Acesta oferă o hidratare profundă și adaugă un plus de luminozitate tenului meu.

Ținând cont că pielea mea este deshidratată, mi-am făcut o rutină sănătoasă de îngrijire a tenului, în care folosesc uleiuri. Aceasta ajută la regenerarea celulelor și la catifelarea tenului meu. Uleiul meu preferat este Uleiul de Argan de la Patyka, pe care îl folosesc cu precauție dimineața și seara. Acesta este ideal pentru tenul meu deshidratat și sensibil și se absoarbe foarte bine în piele.

În ultimul rând, aplic așa-numitul sistem de protecție. Îmi aleg cu grijă produsele pe care le folosesc pentru această etapă, deoarece conținutul lor este destul de important pentru mine. Întâi și întâi doresc să mă asigur că tratamentul pe care îl aplic are o bază bună de protecție și, de aceea, îmi aleg produse care să îmi ofere rezultatele dorite. Folosesc SPF-ul de la L’oreal, care conține antioxidanți și protecție UVA/UVB. Îl aplic cu precădere când vreau să mă expun la soare.

În plus față de toate produsele pe care le folosesc pentru a-mi îngriji tenul, am și câteva remedii și trucuri. De exemplu, îmi prepar propriul scrub facial. Se prepară foarte ușor și conține două ingrediente: 2 lingurițe de fulgi de ovăz, un ingredient natural care absoarbe excesul de sebum, și o lingură de miere, care hidratează și catifelează pielea. Se amestecă bine ingredientele și se aplic pe față ținându-l 1 minute. Apoi, se clătește bine cu apă caldă.

Când este vorba de produse pe care le folosesc pentru îngrijirea tenului meu, acestia sunt favoriții mei. Întotdeuna am experimentat produsele înainte să devină favoritii mei, pentru că vreau să-mi dau seama dacă acestea țin ceea ce promit să facă.

Sper ca acest articol să vă ofere informația de care aveți nevoie, să vă ofere sugestii referitoare la produsele de care aveți nevoie pentru a îngriji și pentru a obține rezultatele dorite, precum și că v-ați lămurit în privința rutinei mele de îngrijire a pielii. Acestea sunt favoriții mei de care nu mă mai despart din nou și sunt încântată că pot aduce plus de lumină în tenul meu și în viața mea.