Optiuni de Machiaj Fara Cruzime

Timpurile in care animalele erau folosite pentru a testa produse cosmetice sunt acum, in mare parte, in urma noastra. Din fericire, tot mai multe companii de cosmetice au luat decizia de a se pozitiona impotriva testarii pe animale. Insa chiar si in aceste conditii, poate fi greu sa gasesti branduri autentic fara cruzime.

Ce inseamna sa fie un produs cosmetice „fara cruzime”?

„Fara cruzime” inseamna ca un produs, fie el de machiaj sau de ingrijire a pielii, nu a fost testat pe animale la niciun moment al procesului de productie. Multe dintre aceste branduri de machiaj fara cruzime sunt, de asemenea, vegane, ceea ce inseamna ca nu utilizeaza niciun ingredient de origine animala in produsele lor.

De ce ar trebui s-a alegem produse de machiaj fara cruzime?

Desi poate fi usor sa ne convingem ca produsele noastre preferate de machiaj nu sunt daunatoare, realitatea este ca majoritatea mărcilor de cosmetice traditionale nu sunt fara cruzime. Acest lucru inseamna ca produsele pe care le folosim zilnic ca primer, fond de ten, ruj sau rimel, pot fi testate pe animale.

Optiuni de machiaj fara cruzime

1. Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills este o marca populara pentru sprancene si nu numai, si este recunoscuta la nivel mondial ca fiind fara cruzime. Aceasta nu efectueaza testari pe animale si nu permite testarea pe animale a produselor sale.

2. Bare Minerals

BareMinerals a fost una dintre primele marci care s-a angajat sa produca produse de machiaj si skincare fara teste pe animale. De la concealer si blush la farduri de pleoape si rujuri, totul in sortimentul lor este fara cruzime.

3. Elate Cosmetics

Elate Cosmetics este o companie de cosmetice cu sediul in Canada care isi vinde produsele in intreaga lume. Fara cruzime, vegan si cu zero-deseuri, Elate Cosmetics reprezinta alegerea ideala pentru cei ce vor sa aleaga un stil de viata sustenabil, din toate punctele de vedere.

4. Kat Von D Beauty

Daca esti in cautarea unor produse de machiaj de calitate, cu acoperire mare, fara cruzime si vegan, atunci Kat Von D Beauty este marca ideala pentru tine. Produsele lor, precum creionul de ochi Tattoo Liner si fondul de ten Lock-It Foundation, sunt foarte apreciate si adorate de flux influenceri pe Instagram.

5. Pacifica Beauty

Pacifica Beauty ofera o gama variata de produse de machiaj si ingrijire a pielii, toate fara cruzime si vegane. Produsele lor, incluzand rimelul Waterproof Mascara, sunt foarte populare in rândul iubitoarelor de cosmetice.

Concluzie

In timp ce exista multe optiuni de machiaj fara cruzime disponibile, acesta doar o mica selectie. Calitatea produselor de machiaj fara cruzime este la fel de buna, daca nu chiar mai buna decat variantele testate pe animale. Iar cea mai buna parte este ca poti folosi produsele preferate stiind ca niciun animal nu a suferit in procesul de productie.