Îngrijirea părului: Te ajutăm să alegi cele mai bune produse pentru tipul tău de pă

Mărci și tipuri de produse pentru îngrijirea părului

Pentru mulți oameni, îngrijirea părului poate părea un proces complicat și coplex. Dar, dacă știți ce tip de păr aveți și ce produs să folosiți pentru îngrijirea acestuia, puteți obține cantitatea și aspectul pe care le doriți. Există o varietate uriașă de produse pentru îngrijirea părului, cum ar fi șampoane, balsamuri, tratamente, creme, măști, bomboane și produse de coafare.

Mai jos veți găsi o prezentare a mărcilor și tipurilor de produse pentru îngrijirea părului care vă pot ajuta să alegeți cea mai bună alegere pentru dvs.

1. Șampoane și balsamuri

În primul rând, vorbim despre șampoane și balsamuri. Acestea sunt cele mai importante produse pentru îngrijirea părului, așa că veți găsi o gamă largă de mărci și produse. Dacă aveți un fir subțire, optați pentru șampoane lejere și uscate, precum produsele PhytoParis, Novophane sau Biolage, care vă vor oferi volum și aliniere.

Pentru părul care este mai gros și mai dificil de coafat, optați pentru șampoane mai hidratante, precum produsele Klorane, L’Oréal Paris sau Pantene, care vă vor ajuta să vă mențineți părul neted și să reziste la stresul coafatului.

2. Tratamente

Mulți oameni au nevoie de tratamente speciale pentru părul lor. Acestea pot fi de diferite tipuri, cum ar fi tratamentele uleioase, reparatoare sau hrănitoare.

Produsele Organix sunt cele mai recomandate pentru tratamentele uleioase, deoarece curăță și îngrijesc părul fără a îl grefe. Dacă aveți părul deteriorat sau deteriorat, recomandată este optarea pentru produsele Kérastase, De Lorenzo sau Bondi Boost, care conțin ingrediente active, cum ar fi proteinele și vitaminele, care ajută la regenerarea și rezistența părului.

3. Produse de călătorie

Deși produsele de călătorie sunt proiectate pentru a ușura procesul de îngrijire a părului pentru o lungă perioadă de timp, ele pot fi, de asemenea, utile chiar și atunci când sunteți acasă. Produsele de călătorie sunt mai mici, mai portabile și mai uscate sau uleioase decât majoritatea produselor normale.

Uscatele sunt excelente pentru persoanele cu păr subțire și ușor de coafat. Verificați produsele de la Nioxin, Phytoroma și d: fiul pentru a găsi produse cu conținut scăzut de grăsime, care sunt bune pentru părul care curge rapid.

Dacă aveți părul uscat și deteriorat, recomandată este optarea pentru produsele redirectede la Klorane sau Kiehl, care au un conținut ridicat de uleiuri hidratante. Acestea vă vor oferi volum, strălucire și rezistență la coafare.

4. Crema de păr și gel

Totuși, aceasta nu se sfârșește aici. Mulți oameni mai folosesc și creme și geluri. Crema de păr ajută la protejarea părului de stresul și temperatura ridicată a aparatelor de coafat. Gelurile sunt excelente pentru fixare, cu toate că unele produse pot lăsa o substanță lipicioasă după ce se usucă.

Optați pentru produsele Kerastase, L’Oreal Paris sau Schwarzkopf, care au un conținut ridicat de ingrediente active, cum ar fi uleiuri naturale, antioxidanți sau vitamine. Aceste produse protejează și hidratează părul, împiedicând aderenta de umiditate.

5. Măști și produse de styling

Măști și produse de styling sunt esențiale pentru cei care vor să își mențină părul mătăsos, neted și cu volum. Unele produse sunt special concepute pentru a oferi protecție împotriva căldurii, iar altele pot proteja împotriva uscării și deshidratării.

Produsele Wella Professional, Davines si Tigi sunt recomandate datorită calității superioare și formulelor care hidratează și oferă consistență. Aceste produse sunt special formulate pentru a crea forme durabile, fără a lăsa o acoperire lipicioasă pe păr.

6. Perii și aparate de styling

Pentru a menține părul în formă și sănătos, trebuie să folosiți perii și aparate de styling corecte. Periile si pensulele sunt pe placul tuturor, pentru că acestea lucrează fără a deteriora părul sau scalpul.

Recomandată este optarea pentru produsele de la Remington sau Babyliss, care sunt fabricate din materiale rezistente la căldură pentru a vă proteja părul. Aceste produse sunt, de asemenea, ușoare și ușor de folosit pentru o tunsoare extra netedă.

7. Bijuterii și accesorii pentru păr

La urma urmei, acestea sunt mărci și produse pent