Formele Unghiilor si Tendințele în Nail Art

Vrei să îți schimbi look-ul unghiilor, dar nu ești sigură ce stil să alegi? Te-ai săturat de forma obișnuită a unghiilor și vrei să explorezi ceva nou? Atunci acest articol este pentru tine. Vom trece în revistă diverse forme de unghii și tendințe actuale în arta unghiilor.

Formele Unghiilor

Rotunde

Forma rotundă este cea mai naturală și este potrivită pentru persoanele cu unghii scurte și sensibile. Roțiți marginile unghiilor pentru un look clasic, simplu și sofisticat.

Ovale

Forma ovală este perfectă pentru unghii mai lungi și îți conferă un aspect elegant. Este o variantă ceva mai îndrăzneață a formei rotunde.

Stiletto

Forma stiletto este foarte dramatică și este întâlnită des la vedete. Aceasta implică tăierea unghiilor într-un punct ascuțit, ceea ce poate fi destul de fragil, așa că este ideală pentru extensiile de unghii.

Cofrărie

Forma de cofrărie reprezintă combinarea a două forme populare: pătrată și ovală. Rezultatul? O formă foarte la modă, ce face unghiile să pară mai lungi.

Almond

Forma de migdal este similară cu forma stiletto, dar este mult mai rotunjită la vârf, nu atât de ascuțită. Este o formă preferată pentru extensiile de unghii și este ideală pentru persoanele cu degete lungi și subțiri.

Tendințe în Nail Art

Manichiura franceza modernă

Manichiura franceză revine în forță, însă cu un twist: în loc să folosim doar alb pentru vârfurile unghiilor, acum experimentăm cu diverse culori, modele și forme.

Se intoarce sclipiciul

Sclipiciul face o revenire mare în 2022, fiind perfect pentru a adăuga un plus de glamour oricărei manichiuri. Poți să alegi să aplici sclipici pe toată unghia sau doar pe anumite părți pentru un efect eye-catching.

Unghii cu efect de marmură

Unghiile cu efect de marmură sunt unele dintre cele mai hot tendințe din acest an. Acestea aduc un aspect luxos și sofisticat, fiind perfecte pentru evenimente speciale.

Unghii cu cristale

Indiferent dacă alegi să aplici un singur cristal pe unghie sau să îți decorezi toată unghia cu cristale, acest look este garantat să atragă toate privirile.

Indiferent dacă preferi să încerci o formă nouă de unghii sau să te joci cu cele mai recente tendințe de nail art, sper că acest articol ți-a oferit suficientă inspirație pentru a-ți oferi unghiilor un aspect proaspăt și trendy. Îți recomandăm să experimentezi și să întrebuințezi aceste tendințe după bunul plac și sigur, în funcție de personalitatea ta!