Evaluăm genele cluster de la Nanolash – DIY Eyelash Extensions

Există o definiție a genelor perfecte? Cu siguranță că trebuie să fie lungi, groase și definite. Mama Natură nu a fost blândă cu noi toate în această privință. Multe femei au probleme serioase cu genele fragile. Genele tip cluster de la Nanolash – DIY Eyelash Extensions s-ar putea dovedi a fi soluția ideală!

Cum îți poți îngroșa și alungi genele naturale?

Genele sunt fire de păr extrem de delicate. În medie, ciclul lor de viață este de 3 până la 4 luni. După această perioadă, ele cad pentru a face loc altora noi. În acest moment, doamnele și domnișoarele au tendința de a se lupta cu gene rare și lungime problematică.

Bineînțeles, în acest stadiu, genele nu arată cel mai bine. Nu e de mirare, așadar, că femeile sunt dornice să experimenteze cu diverse balsamuri pentru gene și rimeluri. Din păcate, rezultatele nu sunt întotdeauna satisfăcătoare. În plus, produsele cosmetice selectate necorespunzător nu pot decât să suprasolicite și mai mult genele deja slăbite.

Până în prezent, o soluție a fost aplicarea de gene false cu bandă în fiecare zi sau aplicarea de extensii de gene semipermanente. Cu toate acestea, prima soluție necesită mult timp, iar cea de-a doua are un impact negativ asupra stării genelor.

Cu toate acestea, în zilele noastre poți cumpăra gene smocuri, denumite și gene cluster, pentru aplicarea DIY la tine acasă de la Nanolash! Acestea se aplică sub genele naturale, la aproximativ 1 mm distanță de linia genelor, astfel încât să nu le dăuneze genelor naturale. În plus, aplicarea durează doar 10 minute și rezistă până la 5 zile.

Aceasta este o soluție excelentă pentru femeile care țin la condiția genelor lor, fără a face compromisuri în ceea ce privește volumul!

gene false

DIY Lash Extensions – ce este acest produs?

DIY Lash Extensions reprezintă o noutate absolută pe piața de beauty. Aceste gene false de tip smocuri sunt concepute pentru aplicarea acasă, lucru care poate fi gata în numai o clipă.

DIY Eyelash Extensions este disponibil în două versiuni:

  • pachet individual – conține 36 de gene smocuri în 3 lungimi diferite și 8 stiluri la alegere;
  • setul Eyelash Extensions Kit – pe lângă smocuri, conține și alte accesorii precum un bonder, un sealer, un remover și un instrument de aplicare a genelor de la Nanolash.

Este nevoie de doar 10 minute pentru a-ți aplica genele de tip cluster de una singură. Tot ce trebuie să faci este să aplici bonderul și să aștepți 30-60 de secunde pentru ca acesta să devină complet lipicios. Apoi, pur și simplu ia smocul de gene gata făcut și aplică-l la aproximativ 1 mm de linia genelor. Se recomandă să aplici pe gene un sealer pentru a scăpa de stratul lipicios și a obține un rezultat curat.

Trei pași simpli despart orice femeie de o privire seducătoare.

Care sunt cele mai mari beneficii ale aplicării acasă a genelor smocuri Nanolash?

Genele smocuri Nanolash pentru aplicarea la domiciliu vin cu multe avantaje. Acest lucru este confirmat de numeroasele recenzii pozitive online.

DIY Lash Extensions sunt moi, ușoare și confortabile la aplicare. În plus, aceste mănunchiuri de gene se adaptează perfect la forma ochiului.

Aceste gene false premium prezintă cea mai bună calitate a execuției. Nu se deformează și nu se îndreaptă, în plus, vin pe o bandă elastică ce îți permite să ascunzi în mod ingenios punctul de întâlnire dintre genele false și cele naturale.

Cu toate acestea, cel mai important lucru la aceste gene tip cluster este că le poți aplica în doar 10 minute! Atât de puțin timp te desparte de visul tău de a avea gene frumoase, voluminoase, care să îți sublinieze frumusețea ochilor.

gene false

DIY Lash Extensions – soluția pentru orice femeie

DIY Lash Extensions este, fără îndoială, unul dintre acele produse care merită toata atenția pe care o primește. Aceste extensii de gene cluster îți permit să obții un rezultat spectaculos, într-un timp extrem de scurt.

Au fost concepute cu gândul la nevoile femeilor în materie de gene. Aplicarea rezistă până la 5 zile și nu ar trebui să cauzeze probleme. Mulțumită genelor cluster destinate aplicării DIY, acum ai posibilitatea de a obține gene cu volum rusesc, precum și de a crea un aspect natural al genelor.