De ce valurile sunt atât de populare în 2020? -Lightmessy Look pentru un stil de păr ușor și fără efort

Valurile și aspectul neîngrijit au aterizat pe scena stilurilor de păr și au devenit rapid foarte plăcute în 2020. Acest lucru se datorează etniilor cu cultură mai relaxată precum surferii, care își fac au adoptat anumite stiluri de păr neîngrijit pentru a-și arăta pasiunea pentru sursele lor principale de distracție.

Cu toate acestea, stilul de păr lejer oferă o mulțime de avantaje la îngrijirea părului, chiar și atunci când sunteți acasă. Nu trebuie să vă pregătiți timp de ore ca să arătați bine; toate ceea ce aveți nevoie este un fel de ondulator sau călătorie de păr și câteva produse de styling pe care să le folosiți. Este atât de ușor de realizat.

Cum sa obții stilul de par lejer

Aspectul de messy bun poate fi realizat în mai puțin de 10 minute. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă pregătiți părul pentru styling. Trebuie să vă spălați părul cu un sampon și un balsam adecvat tipului de păr dvs. și apoi să vă uscați complet – prin pieptanare sau folosind un uscător de păr. Dacă aveți părul întunecat, părul ar trebui să arate și să se simtă hidratat și bine îngrijit. Este important să folosiți și produse pentru frumusețe și îngrijire adecvate tipului de păr pentru a păstra aspectul neîngrijit tineresc și viguros.

În acest stadiu, alegeți un ondulator de calitate care să vă facă stilul dorit. Orice ondulator cu diametrul potrivit și dimensiunea curelelor va face treaba. Puteți alege, de asemenea, o călătorie de păr dacă vă place mai mult, acestea sunt ceva mai neplăcute, deoarece nu puteți să ajustați temperatura aparatului.

După ce ați ales ce unealtă folosiți, trebuie să vă spălați și să vă uscați părul. Pentru un aspect neplăcut ca acesta, vă rugăm să rețineți că folosiți un uscător de păr cu aerul rece în loc de unul fierbinte, deoarece aerul cald poate arde organism și păr.

Dacă alegeți să folosiți un ondulator, este imperativ să citiți îndrumările și instrucțiunile care le vin cu el; acestea vă vor ajuta să deprindeți mai repede cum să-l folosiți și ce comutatoare să folosiți pentru a obține un aspect dorit. Când folosiți un ondulator, asigurați-vă că îl țineți chiar la radacina firului de păr și învârteți firul în jurul acestuia, menținându-l în direcția corectă. Acest lucru va face ca valurile să fie drăguțe și pronunțate.

Pentru a obține mai mult volum, spălați-vă cu balsam și uscați-vă cu un uscător de păr puternic. De asemenea, puteți folosi puțină spumă de păr sau alte produse pentru styling, cum ar fi cremele pentru bucle și șampoanele de volum pentru a vă asigura că aspectul dvs. are volum și curbe mai pronunțate. Puteți, de asemenea, să îndoiri și să spiralați șuvițele individuale pentru un efect mai dramatic.

De ce să alegi valurile lejere?

Valurile lejere sunt preferate, deoarece dau părului mai multă mișcare și volum, fără a-i exagera fiecare buclă. Acest stil oferă o flexibilitate mare în alegerea texturii și formei dorite. Această libertate de exprimare este parte din motivele pentru care atât de mulți oameni s-au îndrăgostit de stilul de păr neîngrijit. De asemenea, stilul oferă un aspect mai casual cu mai puțin efort, astfel încât să puteți obține rapid un aspect tineresc și modern. Pentru cei care sunt în mișcare și își petrec mai mult timp afară, acest lucru poate fi foarte convenabil. Există, de asemenea, multe produse pe care le puteți folosi pentru a vă asigura că stilul dvs. rezistă la vreme rea, de exemplu, spray-uri protectoare sau produse care conțin protecții solare.

Cu toții căutăm ceva original și ușor de îngrijit când vine vorba de stilul de păr. În acest sens, valurile lejere sunt perfecte pentru oricine își dorește un aspect modern. Această tendință de păr neîngrijit este una care este foarte versatilă, ceea ce face ca stilul să se potrivească atât pentru ocazii mai elegante, cât și pentru stil