De ce merită folosite produsele de protecție termică? 5 motive + cele mai bune 5 spray-uri de păr

Ați auzit vreodată de produsele de protecție termică a părului? Acestea sunt excelente pentru protejarea coafurii împotriva temperaturilor dăunătoare, generate de uscătorul sau placa de păr. Părul își poate menține hidratarea, fără a fi afectat de deteriorarea termică! Citiți despre beneficiile principale ale spray-urilor de protecție termică și descoperiți recenziile celor mai bune dintre acestea!

De ce este recomandat să achiziționați un spray de protecție termică?

  1. Spray-urile de protecție termică previn deshidratarea în timpul stilizării termice.
  2. Acestea protejează în timpul uscării, îndreptării și ondulării părului.
  3. Multe dintre acestea protejează și împotriva radiațiilor UV.
  4. Unele dintre acestea sunt bogate în substanțe nutritive.
  5. Produsele eficiente de protecție termică au o formulă ușoară, care nu supraîncarcă părul și oferă un efect de înfrumusețare. 

Cele mai bune 5 spray-uri de protecție termică

nanoil SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ

Nanoil Heat Protectant Spray; 200 ml

Nu ar fi suficient să spunem că este foarte apreciat. Este extrem de popular atât pentru uz profesional, cât și casnic. Nanoil Heat Protectant Spray este un spray foarte ușor, delicat la nivelul părului și neîndurător cu căldura – protejează chiar și împotriva temperaturilor de până la 430 grade. Datorită formulei benefice pentru păr, care nu conține ulei, este un produs potrivit pentru toate tipurile de păr. Proteinele de mătase adăugate lasă părul mai neted, mai strălucitor și, pur și simplu, mai frumos. Nanoil Heat Protectant Spray este impresionant! Are un preț minunat, un miros plăcut care persistă, nu se consumă rapid și, mai presus de toate, este extrem de eficient – verificați designul elegant și cumpărați spray-ul cu livrare la ușă – vizitați www.nanoil.ro

Moroccanoil Protect Spray; 225 ml

Nu vă puteți lipsi de produse de păr bogate în ulei? Aveți părul uscat și fluxul de aer fierbinte al uscătorului îi înrăutățește condiția? Folosiți uleiul de argan marocan pentru a-l proteja – alegeți Moroccanoil Protect Spray. O opțiune minunată dacă aveți părul deteriorat și extrem de uscat. Are un efect ușor lubrifiant, adaugă strălucire și disciplinează chiar și șuvițele cele mai rigide și îngrozitor de uscate. Multe utilizatoare susțin că are un preț exagerat în ciuda recipientului mare.

Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant; 150 ml

Lista trebuia să includă și un produs de lux. Desigur, este spray-ul lansat de Kerastase – Chronologiste Thermique Regenerant are o formulă ușoară, non-uleioasă și este conceput pentru a îngriji și proteja diferite tipuri de păr de la cel ”normal” până la cel deteriorat. Amestecul de celule stem din floare de colț și rădăcină de ghimbir lasă părul mai puternic și mai rezistent la deteriorare. Perfect pentru părul slăbit, reduce riscul de despicare și rupere a părului. Păcat că prețul nu este atractiv…

Kemon Heat Spray 13; 200 ml

Recipientul mare și prețul atractiv fac Kemon Heat Spray 13 o alegere populară care protejează împotriva efectului de deteriorare a uscării termice. Este potrivit pentru părul sănătos și slăbit. Kemon Heat Spray 13 protejează părul și împotriva luminii soarelui. Flavonoidele din semințele de strugure previn deteriorarea cauzată de radicalii liberi și construiesc o barieră împotriva toxinelor din aer. Considerând efectul puternic al spray-ului, acesta va acționa cel mai bine la nivelul părului matur. Din păcate, produsul se consumă prea rapid.

CHI 44 Iron Guard; 237 ml

Este inclus în lista noastră deoarece se bucură de pularitate. Cu toate acestea, este o alegere bună? CHI 44 Iron Guard nu este un produs tipic de protecție termică deoarece se folosește doar pe părul uscat – este inutil dacă ne dorim protecție în timpul uscării cu foehnul. Totuși, este incredibil atunci când doriți să vă protejați părul împotriva soarelui sau plăcii de păr. Datorită tehnologiei Cationic Hydration Interlink, menține hidratarea optimă a părului.