Cum să alegi un bronzer

Ce este un bronzer și cum arată?

Un bronzer este un produs de machiaj folosit pentru a creea un bronz de răcoare și pentru a defini detalii, precum obrajii, frunțile și coada maxilarului. Poate fi folosit pentru a obține un look subtil sau chiar și unul strălucitor, în funcție de preferințele voastre. Acestea sunt, de obicei, produse cu o nuanță mai închisă și ar trebui aplicate în culori mai închise și mai deschise în același timp pentru a nu obține un look necorespunzător. Bronzer-ele sunt prodse cu o formulă adaptabilă care lucrează cu tenul tău pentru a se îmbina complet și a obține rezultatul dorit.

De ce ar trebui să folosesc un bronzer?

Există multe motive pentru care ar trebui să folosiți un bronzer. Acesta poate fi folosit pentru a da un aspect natural pielii tale, în special în zilele însorite. De asemenea, poate fi folosit pentru a vă oferi un efect strălucitor și pentru a vă face să arătați și mai proaspăt și mai bronzat. Este, de asemenea, un mod uimitor de a ascunde imperfectiunile tenului și de a adăuga volum tenului mai subtire. Bronzerul este unul dintre produsele de machiaj preferate pentru a adăuga o notă de glow-up tenului tau.

Cum să alegi nuanța potrivită pentru bronzer?

Nu toate bronzerele sunt create egale, cu atât mai puțin cum ar trebui să le alegi. Există multe lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți un bronzer și vă va ajuta să vă asigurați că alegeți cea mai bună nuanță pentru pielea voastră.

1. Trebuie să țin cont de culoarea pielii tale

Când alegeți nuanța bronzer-ului dvs., trebuie să luați în considerare culoarea pielii voastre. Dacă aveți pielea deschisă la culoare, ar trebui să evitați nuanțele prea închise. În schimb, optați pentru o nuanță mai deschisă și mai naturală. Dacă aveți pielea închisă la culoare, vă recomandăm să optați pentru un bronzer mai închis, cu subtonuri aurii sau chiar caramizii.

2. Luați în vedere forma feței voastre

Atunci când alegeți nuanța unui bronzer, trebuie să țineți cont și de forma feței voastre. De exemplu, dacă aveți o față rotundă, ar trebui să optați pentru o nuanță mai deschisă și mai naturală, pentru a evita accentuarea exagerată a formei. O persoană cu o față ovală poate opta pentru o nuanță mai închisă și mai caldă pentru a adăuga o notă de sofisticare.

3. Evaluează variatele tipuri de formule

Un alt lucru important de luat în considerare atunci când cumpărați un bronzer este forma sa. Există bronzere mai uscate, recomandate pentru persoanele cu tenul uscat, și apoi există o versiune mai grasă și mai cremoasă, care se va potrivi cel mai bine cu tenul mixt sau gras. Cea mai buna optiune este sa experimentati cu diferite tipuri de bronzere inainte de a cumpara ceva.

4. Cumparați întotdeauna un produs de înaltă calitate

O dată ce ați ales nuanța dorită și forma, este timpul să vă asigurați că produsul este de înaltă calitate. Nu ezitați să cercetați mai întâi etichetele și ingredientele produsului și să vă asigurați că conține ingrediente de înaltă calitate, precum talcul și alte minerale care pot ajuta la hidratarea și hrănirea pielii. Asigurați-vă, de asemenea, că produsul pe care îl cumpărați nu conține parabeni sau alte substanțe adăugate care pot fi iritante pentru piele.

Cum să aplici bronzer?

Aplicarea bronzerului poate să pară intimidantă la început, dar de fapt, este foarte simplă.

1. (Începeți cu o bază deschisă)

În încercarea de a obține o aplicare corectă, primul pas este să vă pregătiți bine pielea. Crema ta de bază ar trebui sa fie mai deschisă decât nuanța bronzer-ului dvs. acesta va face ca bucyurile dvs. sa iasă în evidență și îți va da un aspect radiant.

2. Aplicați-l pe locurile cheie

Următorul pas este să aplicați bronzerul pe zonele cheie ale feței. Aceste zone sunt obrajii, fruntea, bărbia și coada maxilarului. Este bine să utilizați un burete sau un pensul pentru o aplicare uniformă. Țineți întotdeauna pensula într-un unghi de 45 de grade pentru a obține un look natural și uniform.

3. Întindeți bronzerul

După ce a