Cum mi-am obținut părul lung și des: Ce am folosit?

Cum poți obține părul mai lung și mai gros mai repede: ce am folosit eu?

Numeroase persoane doresc să aibă un păr mai lung și mai gros, iar dacă le vine întrebarea „cum poți obține părul mai lung mai repede?”, Răspunsul poate fi diferit pentru fiecare persoană. Acest lucru se datorează faptului că fiecare persoană are un tip și stil diferit de păr și este important să încerci să afli cea mai bună metodă pentru propriul tău păr. Există, de asemenea, diferite tratamente sau produse pe care le puteți folosi pentru a vă ajuta să obțineți părul mai lung și mai gros mai rapid. Iată câteva lucruri pe care le-am folosit eu pentru a obține rezultate notabile.

Hranirea părului tău cu proteine ​​și vitamine

Pentru a menține părul sănătos, este important să l hrăniți cu proteine ​​și alte vitamine esențiale. Consumul alimentelor bogate în proteine, cum ar fi peștele, ouăle și produsele lactate, furnizează părului tău părului substanțele nutritive de care are nevoie pentru a rămâne forte și sănătos. De asemenea, încercați să aveți un consum adecvat de fructe și legume, acestea fiind bogate în vitamine și minerale care ajută la păstrarea unui păr sănătos și viguros. Există, de asemenea, suplimente alimentare care vă pot ajuta să vă creșteți sinteza de proteine ​​în păr, precum și Vitaminele A, C și E. Aceste vitamine ajută la prevenirea despicării și uscării firelor de păr.

Utilizarea vitaminei E

Un alt mod de a obține părul lun și gros mai repede este folosirea vitaminei E. Vitamina E poate ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui la scalp și ajută la încurajarea creșterii mai rapide a părului. De asemenea, vitamina E îmbunătățește producția sebacee, dând firelor de păr un aspect mai rezistent și mai strălucitor. Puteti obtine vitamina E din alimentele pe care le consumati sau puteti folosi suplimente de vitamina E pentru a va spori nivelul de vitamina din organism.

Controlul stresului

Stresul poate avea un efect devastator asupra sănătății părului și poate îngreuna creșterea părului. Stresul poate duce la căderea părului și a deformării foliculilor de păr, ceea ce poate încetini creșterea părului. Pentru a reduce stresul și a stimula creșterea părului tău, încearcă să te relaxezi cât mai mult posibil și să faci lucruri care îți fac plăcere, cum ar fi yoga și meditația. Încercați, de asemenea, să evitați factorii stresanți cât mai mult posibil.

Utilizarea produselor de îngrijire a părului

Utilizarea unor produse adecvate pentru îngrijirea părului poate face o mare diferență în ceea ce privește creșterea și sănătatea păruluiui tău. Utilizați produse special formulate pentru tipul dvs. de păr astfel încât să nu iritați scalpul. Ambalajul și etichetarea produselor vă vor informa dacă produsul este potrivit pentru tipul dvs. de păr. De asemenea, încercați să evitați folosirea apei fierbinți pentru spălarea părului, deoarece aceasta poate usca firele de păr și poate reduce producția de sebum. În schimb, folosiți apă caldă și încercați să spălați părul doar de două ori pe săptămână.

Evitarea sau limitarea produselor chimice

Este important să țineți cont de termenii chimici atunci când vă gândiți să păstrați părul sănătos. Procesele chimice sau produsele, cum ar fi vopseaua de păr, permingul sau relaxarea părului, pot despica firele de păr și pot usca și slăbi firele de păr. Utilizarea excesivă a produselor chimice poate duce la căderea părului și fragilitatea părului. Încercați să evitați folosirea produselor chimice pe cât de mult posibil și încercați să limitați folosirea produselor chimice la minimumul necesar.

Taiatul stratificat

Stratificarea este o modalitate excelentă de a obține un aspect mai dens și mai lung al firelor de păr. Stratificarea poate face părul să arate mai puțin gestionabil și îl va ajuta să se simtă maia gros. Este important să știi când să tai părul, deoarece acest lucru poate fi uneori riscant pentru firele de păr. Un tuns