Cum ar putea să curăți fața cu sosul facial Ziaja și cu cremă exfoliantă din frunze de Manuka?

Nu există leac pentru îngrijirea pielii și o curățare facială adecvată. Aceasta include folosirea zilnică a produselor proiectate special să tonifice, să prevină acneea și să hrănească simul.

Igiena sau curățarea pielii este unul dintre cele mai importante acte de îngrijire a pielii – dacă vrei să obții și să menții un ten sănătos și strălucitor. Curățarea pielii îndepărtează excesul de sebum și murdăria acumulată în porii tenului tău – aceștia sunt factori ce pot contribui la principalii factori ai problemelor pielii.

Evitarea produselor chimice agresive, vă va oferi pielii hidratare extra, împiedicându-vă astfel să faceți ceva mai rău decât bine. În această lună, vom discuta despre pastele faciale Ziaja și crema exfoliantă cu frunze de Manuka ideală pentru lupta împotriva punctelor negre.

Masti faciale Ziaja

Ziaja este o companie poloneză de îngrijire a pielii care produce produse pentru îngrijirea pielii. Acestea conțin ingrediente naturale care ajută la curățarea și menținerea pielii într-o stare optimă. Produsele Ziaja sunt testate dermatologic și formulate pentru a nu cauza iritații.

Mastile faciale Ziaja sunt produse de îngrijire a pielii dermatologic bazate pe plante. Pastele Ziaja sunt disponibile în diferite formule formulate pentru diferite tipuri de ten. Fiecare pasă oferă beneficii specifice pentru îngrijirea pielii.

Dacă aveți pielea acneică sau predispusă la acnee, pastele Ziaja sunt perfecte pentru curățarea porilor. Pastele elimină excesul de sebum și murdăria blocate în porii pielii și vă ajută să preveniți și să tratați afecțiunile pielii – cum ar fi punctele negre și acnee.

De asemenea, pastele Ziaja pot ajuta și cu cercurile intunecate și îmbătrânirea pielii, reducându-le în același timp și contribuind la un ten curat și luminos. Acestea conțin extracte bioloagice și ingrediente care exfoliază și îmbunătățesc circulația.

Crema exfolianta cu frunze de Manuka pentru punctele negre

Exfolianta cu frunze Manuka este un exfoliant eficient, bogat în vitamine și minerale. Este un produs de îngrijire a pielii fără parabeni și formaldehide și este potrivit pentru toate tipurile de ten.

S-a dovedit că exfoliantele ajută la curățarea porilor, eliminarea bacteriilor și convoluția impurităților. Exfolianta cu frunze Manuka conține lapte de soia, acid lactic și Gluconolactone, care ajută la curățarea și exfolierea pielii.

Exfolierea blândă ajută la îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii, îmbunătățind astfel textura, pentru un aspect mai strălucitor. Acest produs ajută și la reducerea cicatricilor și a vergeturilor, deschide porii și le curăță.

Acest produs ajută la acționarea punctelor negre și a acneei, precum și a previne îmbătrânirea pielii și la promovarea regenerării celulelor. Exfolierea delicată a pielii cu frunze Manuka este perfectă pentru curățarea și îngrijirea pielii.

Cum se folosește masca facială Ziaja și crema exfoliantă pentru lupta

Pentru a obține beneficiile pastei faciale Ziaja și a cremei exfoliante cu frunze Manuka, este important să le folosiți în mod corect.

1. Curațați fața cu un detergent blând, cu apă caldă. Apoi uscați-vă fața cu un prosop moale și curat.

2.Aplicați o cantitate mică de masca faciala Ziaja pe fața și gâtul și masați ușor până se formează o spumă.

3. Lăsați pasta să acționeze timp de 3-5 minute.

4. Clătiți-vă fața și gâtul bine cu apă caldă.

5. Aplicați o cantitate mică de crema exfoliantă cu frunze Manuka pe fața și gâtul curățate și masați ușor cu mișcări circulare.

6. De asemenea, vă puteți aplica masca facială Ziaja și crema exfoliantă Manuka de câteva ori pe săptămână.

7. Clătiți-vă fața cu apă caldă și uscați-o cu un prosop moale și curat.

8. Aplicați o cantitate mică de crema hidratantă preferată.

Beneficii îngrijirii faciale cu pasta Ziaja și crema exfoliantă cu frunze Manuka

Acum știți cum să folosiți corect pastele faciale și crema exfoliantă cu frunze Manuka, să vedem ce beneficii vă oferă acestea:

1. Efect de tonifiere și cur