Colecția de povești de povești MAC Faerie Whispers

MAC Cosmetics răspunde oferindu-le tuturor fanilor lor cosmetice magice un nou ambalaj deosebit de visător pentru povești. Colecția Faerie Whispers de la MAC vinde un look efectiv de zână, dându-vă posibilitatea de a-ți crea propriul tău look de zână!

Ambalajul Colecției Faerie Whispers este minunat. Produsul vine într-o culoare magică, misterioasă de albastru și mov. Dispozitivul este în curvă elegantă cu detalii partinitoare constând din zâne și fluturi, care reflectă magia și farmecul dinăuntru. Polle din spatele cazului arată o adevărată zână frumoasă, purtînd o rochie albă și un fluturii în mâna sa, precum și o trusă de machiaj cu expandere detașabilă babysbreath făcându-l o selecție excelentă pentru a se potrivi frumos în ea.

Liniile acestei colecții sunt destinate în special femeilor, și de aceea sunt atât de vii și atractive pentru publicul lor țintă. Oferă o varietate de produse cosmetice, inclusiv obraje, pudre, rujuri, ochi și buze. Aceste produse sunt realizate pentru a oferi publicului lor țintă un look de zână care poate fi folosit pentru a-și sublinia trăsăturile și a se bucura de magia colecției. Produsul, în cazul în care este aplicat, arată diferit de la o persoană la alta, în funcție de stilul și preferințele individuale. Acest lucru face faerie colecția ideală pentru persoanele care se străduiesc să adopte o abordare individuală a produselor lor cosmetice.

Mai mult decât atât, această colecție a fost concepută cu o atenție deosebită asigurând ca produsele să fie sigure pentru pielea umană, fără să conțină substanțe chimice parabeni sau alte chimicale. Recipientele faerie au un corp special conceput pentru a se încadra în principiile de calitate MAC, cu degete proiectate special, conferind produsului o notă Hollywood. De asemenea, produsul conține o cantitate mare de antioxidanți care contribuie la întinerirea tenului.

Acum că ați auzit despre produsele colecției Faerie Whispers, este timpul să effects aflați mai multe despre campania publicitară pe care MACCosmetics a avut-o în spatele acestei colecții magice. Pentru a promova produsele, au organizat un concurs cu premii. Publicul țintă au fost îndemanați să participe la concursul prin postarea propriilor lor poze de machiaj pe Instagram cu hashtag-ul #FaerieWhispers pentru a concura pentru câștigarea unor premii. Conceptul de bază din spatele acestei campanii a fost „îmbrăcați-vă în zâna voastră interioară” și această campanie de publicitate a funcționat foarte bine, deoarece ei au reușit să atragă fanii lor pentru a se alătura mișcării lor cosmetice. Acest lucru a fost un succes, getting majoritatea cotidianului entuziasmați să afle mai multe despre această colecție.

Colecția Faerie Whispers de la MAC este o colecție magnifică, care are un design frumos și complicat. Produsul este, de asemenea, sigur pentru pielea umană și conține un număr mare de antioxidanți, confer >permite tenului să se mențină sănătos și tânăr. Interactivitatea cu publicul lor țintă și campania publicitară a reușit să creeze entuziasm pentru această colecție. Faerie Whispers este una dintre cele mai bine cotate colecții de produse din lume. Deci, dacă sunteți în căutarea unei colecții magice de produse cosmetice, colecția Faerie Whispers are exact ceea ce aveți nevoie.