Cele mai utile trucuri pentru a face ca ochii tăi mici să pară mai mari

Pentru o privire atractivă și o imagine de sine pozitivă, toate femeile doresc să aibă un aspect perfect. Iar o parte importantă a aspectului este ochii. Ochii mici sunt una dintre cele mai comune nemulțumiri atunci când vine vorba de infrumusețare. Cu toate acestea, designerii nu sunt singurii care pot oferi un Deși ochii mici sunt adesea percepuți ca un defect, există numeroase trucuri pe care le poți încerca pentru a-i face să pară mai mari. Iată câteva idei esențiale.

1. Folosește fardul de pleoape pentru efect

Unul dintre cele mai bune trucuri cosmetice și frecvent utilizat pentru a face ca ochii să pară mai mari este acela de a folosi fardul de pleoape. La prima vedere, poate părea puțin copleșitor, dar, o dată ce ai obținut șablonul potrivit pe care îl configuri, puteți face spectacole minunate. Șase produse cosmetice sunt esențiale pentru umplerea și conturarea ochilor mici: fardul de pleoape, fardul pentru arcadă, pudra iluminatoare, blush-ul, viața de gene și tusul pentru ochi.

Pentru a face ochii tăi să pară mai mari și mai profunzi, începe prin aplicarea unui strat subțire de fard de pleoape pe pleoapa superioară. Asta va oferi o deschidere vizibilă. Apoi, cu un creion întunecat, conturează liniile pliurilor pleoapelor și îng relocateazău contureazăhhh externului ochiului și trage o linie fină către colțul extern al ochiului. Dacă doriți și mai multe contrast și profunzime, aplicați puțin fard de pleoape întunecat pe pleoapa inferioară, trasând o linie de-a lungul căței.

Site-ul oferă și alte trucuri, cum ar fi aplicarea unei straturi de fard pentru arcadă, și el poate ajuta la intensificarea ochilor și adăugarea culorii și dimensiunii. De asemenea, drama adăugată este minunată pentru a face ochii să pară mai mari. Pudra iluminatoare poate fi folosită pentru a adăuga strălucire pe pleoape, iar blush-ul aplicat sub ochi poate oferi rezultate uimitoare, netezind liniile fine și evidențiind ochii tăi. Reamintiți-vă că puțin e în mai mult.

2. Umbrează corect

Știind cum să-ți modelezi corect ochii mici este, de asemenea, o parte importantă a făcut ochii tăi să pară mai mari. Practicând diferite umbre poți face ca ochii să pară mai profunzi. Unul dintre cele mai bune trucuri este acela de a folosi umbra închișătoare, adică mai întunecată pentru a crea adâncime. Această tehnică poate fi utilizată pentru a crea umbre în jurul ochilor tăi

Pentru a face această umbră, folosește un creion sau un fard întunecat pe pleoapa superioară și aplicați-l în mod regulat pe pleoapă și în jumătatea exterioară a ochiului. Apoi, încercați să folosiți umbra deschisă în zonele și spațiile care sunt în mod normal întunecate. Pentru rezultate optime, trebuie să vă asigurați că nu depășiți linia sprâncenelor. Acest lucru va ajuta la crearea unui aspect lin în jurul ochilor tăi.

De asemenea, puteți folosi această tehnică pentru a crea o umbră de umbre pe partea exterioară a ochilor pentru a da mai multă proeminență. Puteți aplica această umbră cu ajutorul unui fard închis și apoi să aplicați un fard deschis pe jumătatea interioară a ochiului. Modul în care combinați aceste două culori îți va dăuna.

3. Îmbracă-te bine

Un alt truc pe care îl poți folosi pentru a face ca ochii tăi să pară mai mari este acela de a-ți îmbrăca bine. Deci, dacă vrei să faci ochi mai mari, atunci trebuie să îmbraci haine care să îi pună în evidență. Optează pentru culori luminoase și vesele și evită culorile întunecate și decolorate. Încercați să alegeți culori precum albastru, liliac, mov și roz – acestea vor face ca ochii să pară mai mari și mai profunzi.

De cele mai multe ori, cu cât mai mulți ochi sunt, cu atât mai mare va fi iluzia de mai multă dimensiune a ochilor. Alegeți haine care au un design cu mustăți, flori și alte modele. De asemenea, culorile contrastante sunt întotdeauna ideale. Acestea includ orice combinație de tonuri mai întunecate și mai deschise. Acest lucru este valabil nu numai pentru haine, ci și pentru accesorii.

4. Cum să nu devii victima cercului întunecat al ochilor