Alfabetul unui fanatic de îngrijirea părului – produse de stilizare a părului

Cea mai evidentă diferență dintre oamenii obișnuiți și o adevărată fashionistă o face culoarea părului îmbrăcat în �stilul tău propriu� și produsele pe care le-ai folosit pentru a obține acest lucru. Dacă sunteți un maniac de îngrijire a părului, atunci sunteți o persoană care se îngrijorează permanent despre aspectul părului și știți cum să vă păstrați părul în cea mai bună formă. Iată, alfabetul unui fanatic de îngrijire a părului, o listă a produselor de culoare și stilizare a părului pe care le poate folosi pentru a obține un păr perfect.

A

Aer Fix – un sprâne pentru fixarea beneficiilor produselor de îngrijire a părului și definirea coafurilor. Acest produs folosește un sistem de alimentare cu aer și conține un propellant pentru un finisaj ușor, luminos și senzația de libertate.

B

Balsamul – balsamul este unul dintre cele mai importante produse de îngrijire a părului. Acesta restaurează umiditatea pierdută, hrănește firul de păr și oferă strălucire. Balsamurile pot fi folosite pentru a restabili firele uscate și deteriorate sau pentru a dezmierda firele moi. Acesta poate fi folosit pentru mai mult decat o simpla clatire, pentru a latura și a redefini forma părului.

C

Cremă de coafură – crema de coafură este unul dintre cele mai versatile produse de îngrijire a părului. Acesta poate fi folosit pentru a lăsa părul să stea în formă, precum și pentru a defini coafuri și a adăuga volum. Este deosebit de util pentru părul scurt și slaț sau cel fin unde mai multă susținere este necesară pentru evaluarea coafurii.

D

Detergent pentru păr – spălăm, creștem și alungim mult părul, astfel încât utilizarea produselor de curățare potrivite devine esențială pentru îngrijirea corectă a acestuia. Detergentele pentru păr curăță firele de păr în profunzime și sunt destul de delicate încât să nu usuce firul de păr.

E

Ulei de păr – uleiurile de păr sunt produse foarte bune pentru îngrijirea părului și îmbunătățirea elasticității firelor de păr. Acestea hidratează firele de păr și le fac mai puternice, împiedicănd despicarea. Uleiurile de păr pot ajuta, de asemenea, la reducerea dimensiunii porilor, prevenirea infecțiilor și menținerea elasticității firelor de păr.

F

Fluid. Fixatorul – este un produs versatil care poate fi folosit pentru a definește coafura dorită și a menține forma, fără a lîsa firele de păr rigid. Fluidele de fixare sunt subțiri și pot fi produse ca lacuri (pentru un finisaj mare) sau geluri (pentru finisaje mai mici).

G

Gelul – gelurile pot fi utilizate pentru a obține orice fel de coafură sau formă preferată. Se toarnă o mică cantitate pe degetele de la mâini și se masează în șuvițe până când este distribuită uniform. Gelurile sunt recomandate pentru coafuri care necesită susținere și formă, precum bucle, peruci și breton.

H

Masca/Ulei de tratare – Uleiurile și măștile de tratare sunt produse excelente pentru hranirea și îngrijirea adâncă a părului. Uleiul de păr poate fi folosit direct pe păr sau poate fi amestecat cu alte produse, precum balsamul sau crema de coafură. Masca de tratare poate întări firele deteriorate și hrăni scalpul, oferind strălucire și volum.

I

Spray-uriColoranți – spray-urile pentru culoare sunt produsele de coafare perfecte pentru cei care doresc să își actualizeze culoarea părului lucrănd asupra fiecărei fire. Aceste produse sunt, de asemenea, minunate pentru a fi folosite pentru accentuarea coafurii și împărțirea firelor care trebuie. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a adăuga strălucire si volum părului.

J

Lichid pentru pierderea genelor – un produs de îngrijire a genelor, proiectat special pentru a oferi o serie de avantaje genelor tale. Acesta conține un amestec de vitamine și uleiuri naturale care îngroașă genelor, mențin strălucirea acestora și le fac mai rezistente la factori externi prec